БиблиотекаПанаир 2019

С какво ще впечатли Ритбул посетителите на МТП 2019 в Пловдив? Разберете на предстоящото издание на изложението

11.09.2019 г.4 мин.


Фирма Ритбул и тази година ще бъде сред участниците в Международния технически панаир (МТП) в Пловдив. При всяко свое участие българската компания впечатлява посетителите с разнообразното си продуктово портфолио и 2019 г. няма да направи изключение. „На щанд A1 в палата 13, в която ще се проведе изложбата „Стройтех“, ще представим на гостите на изложението всичко най-ново от нашите партньори“, съобщиха за Инженер.bg от компанията.В миналото издание на панаира Ритбул направи премиерно представяне на технологии и технически решения на няколко чуждестранни производители. Фирмата демонстрира продуктите на шведския производител на индустриални панти и резета Industrilas. Ритбул показа и новостите на словенския производител на оборудване за електрически инсталации ETI. Посетителите на изложението имаха възможността да видят най-новите ръчни инструменти на Wera и Heytec Tools, ключове и клещи Knipex, актуални модели куфари за оборудване и инструменти GT Line. Богатата палитра на щанда на Ритбул се допълваше още от инструменти и измервателни прибори на немската фирма Testboy, средства за осветление на офиса и индустрията с марката Ledvance Osram и др.

 

Ритбул е българска компания, която е вносител и дистрибутор на технически изделия и цялостни решения на редица утвърдени международни производители от разнообразни индустриални направления, включително средства и системи за автоматизация, електрооборудване, индустриално оборудване и др.

 

Освен това фирмата предлага и софтуерната платформа за електротехническо проектиране EPlan у нас. „Дигиталният портал EРlan Data Portal е своеобразна техническа енциклопедия в помощ на електротехническото проектиране. Електронният ни каталог, който постоянно се обновява и обогатява, съдържа данни за продуктите на множество производители от цял свят“, споделиха от Ритбул.


 


Непрекъснатото развитие е неизменна част от дейността на доказаната българска търговска фирма, която в същото време поддържа високи стандарти за качество и надеждност на предлаганите технически решения. Ритбул наскоро откри модерен шоурум в индустриалната зона на гр. Пловдив, в който клиентите биха могли да се запознаят с цялата продуктова гама на компанията.

 

Какви са иновативните технически средства, с които ще изненада своите клиенти и партньори тази година фирма Ритбул, ще разберете на техническия панаир в Пловдив от 23 до 28 септември 2019 г. Заповядайте!

 

Повече информация за Ритбул ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ритбул ЕООД
http://www.rittbul.bg/

Още от нашите библиотеки

Библиотека

Роботи

Библиотека

Пречистване на питейни води

Библиотека

Термопомпени системи

Библиотека

Ключове и контакти

Библиотека

Сигурност в сградите

Библиотека

Хранително-вкусова промишленост

Библиотека

MachTech 2021

Библиотека

WaterTech 2019

Библиотека

Панаир 2019