БиблиотекаПанаир 2019

Изложбата „Ауто сити Пловдив 2019“ – обновена и с акцент върху сервизното оборудване

28.08.2019 г.4 мин.

Автомобилната изложба „Ауто сити Пловдив 2019“ и тази година ще бъде част от програмата на Международния технически панаир, който ще се проведе от 23 до 28 септември.Изложбата представя всичко най-ново в автомобилната и транспортна промишленост.В рамките на специализираното събитие посетителите ще научат как могат изцяло да модернизират своя автомобил и ще видят най-новите модели на леки автомобили, пикапи, автобуси, камиони, джипове, ванове, почистващи и сметосъбиращи машини“, съобщиха за Инженер.bg организаторите на панаира.


 

Сервизите за автомобилна техника вече достигнаха близо 6700 в цялата страна, което провокира по-засиленото присъствие на панаира на фирми, специализирани в тази дейност, които ще представят цялата палитра сервизно оборудване. По този начин ще се стимулира поддържането на висококачествено изпълнение на услугите и ще се повиши пътната безопасност“, заяви д-р Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив и организатор на изложбата.

 

От панаира споделиха още, че сериозен интерес предизвикват съоръженията, които служат за ремонт след претърпени инциденти на пътя. Швейцарска фирма ще покаже стендове за разпъване на смачкани шасита и автомобили. Италиански производител ще демонстрира камери за боядисване, а от гръцки участник ще видим модерна система за диагностика и почистване на инжектори.

 

Технология за ремонтиране на двигателя без разглобяване ще презентира българска компания, която вече е патентовала откритието си в САЩ, Китай, Япония, Русия и Германия. Технологията възвръща мощността на мотора и удължава живота му чрез възобновяване на изхабените детайли и консервирането му с определени смеси.


 

На щандовете на редица чуждестранни компании ще могат да бъдат видени голям набор от аксесоари, инструменти и принадлежности за транспортните средства, гаражи и сервизи. На панаира и тази година ще бъдат демонстрирани продукти и съоръжения за бензиностанции, газ- и метанстанции.

 

В рамките на „Ауто сити Пловдив 2019“ ще се проведе и бизнес форум, в което ще се включат дилъри на камиони, автобуси, леки и тежкотоварни автомобили и транспортни средства със специално предназначение.

 

Феновете на леки автомобили пък ще могат да се докоснат до най-новите модели на световноизвестни производители и да се насладят на любимите си марки в обособената тест драйв зона. Преференциални условия за автомобилите ще предлагат дилърите, с което целят да поощрят продажбите от „първа ръка“, предвид факта, че към момента 36% от автомобилите у нас са на над 20-годишна възраст.

 

Източник на снимковия материал: Международен панаир Пловдив

Още от нашите библиотеки

Библиотека

Роботи

Библиотека

Пречистване на питейни води

Библиотека

Термопомпени системи

Библиотека

Ключове и контакти

Библиотека

Сигурност в сградите

Библиотека

Хранително-вкусова промишленост

Библиотека

MachTech 2021

Библиотека

WaterTech 2019

Библиотека

Панаир 2019