Три предимства, които ще спечелите, ако управлявате Вашата отоплителна система Viessmann с приложението ViCare

31.03.2020 г.4 мин.


Сигурност, икономичност и безгрижие – това предлагат от Viessmann с тяхното приложение за управление на домашна отоплителна система ViCare. „Благодарение на семплата графична визия на ViCare управлявате Вашето отопление интуитивно и лесно. С него имате контрол  върху до 3 отоплителни кръга, като можете да задавате времеви програми за работа на системите“, коментираха за Инженер.bg от Висман – българското дъщерно дружество на немския технологичен лидер.


Ето и какво включват основните предимства на ViCare:


1. Сигурност:

 - С един поглед виждате дали всичко е наред;

 - Информирани сте за предстояща профилактика;

 - Имате директен достъп до данните и адреса на избраната инсталаторска фирма.


ViCare App може да изпраща съобщения за актуалния статус на инсталацията. Така научавате навреме дали има възникнал проблем или всичко е наред на принципа на светофарната система: зелено: „Всичко е наред“; жълто: „Нужна е профилактика“ и червено: „Има проблем“.


„Ако полето е в червено, автоматично се показват данните за контакт с въведената специализирана фирма зя поддръжка. Друга възможност е отоплителната система да се свърже директно с инсталаторската фирма, за което е необходима оторизация. Така инсталаторът може своевременно да види съобщенията и да отстрани грешките от разстояние или да дойде в дома Ви, подготвен с необходимите резервни части“, поясниха от Висман.


2. Икономичност:

 - Лесно и комфортно управлявате Вашата отоплителна инсталация;

 - Можете да направите програма спрямо ритъма на Вашето ежедневие, като така спестите разходи за енергия;

 - С едно движение настройвате основните функции през Вашия смартфон.


Можете да изберете комфортен режим „Парти“, който удължава времето за отопление, когато например празнувате до късно с гости вкъщи. Наличен е и режим за спестяване на енергия, чрез който температурата в помещението се понижава, когато за дълго не сте у дома.


3. Безгрижие по всяко време:

„С ViCare имате директната връзка с Вашия инсталатор, когато това е необходимо, без да се тревожите за сигурността и профилактиката”, посочиха от Висман.Чрез ViCare App можете да управлявате и инсталации, изградени преди време. Повечето газови и нафтови котли на Viessmann, произведени след 2004 г., както и термопомпи след 2010 г. и отоплителни инсталации с котли на твърдо гориво след 2016 г. могат да се управляват лесно, комфортно и бързо с приложението.


А ето и откъде можете да свалите напълно безплатно приложението ViCare App:

iPhone Version (App Store)

Android-Version (Google play)


Повече информация за Висман ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

 

Източник на снимковия материал: Висман, Viessmann

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Висман ЕООД
http://www.viessmann.bg/