Победителите от кампанията на Wilo за помпи Atmos PICO бяха част от публиката на мача Боруся Дортмунд - Хановер 96

11.04.2018 г.4 мин.

Двамата победители от есенната промоционална кампания на Вило България за помпи Atmos PICO се завърнаха от своето посещение в гр. Дортмунд, Германия, съобщиха за Инженер.bg от българския офис на утвърдения немски производител. „Господин Камбуров и г-н Данчев имаха възможност да посетят завода на Wilo в града и да бъдат част от ВИП зрителите, наблюдаващи един от домакинските мачове на отбора от немската Бундеслига - Борусия Дортмунд, с тима на Хановер. Футболната среща се игра на стадион Сигнал Идуна парк, който, освен че е дом на жълто-черните се подрежда и сред най-добрите футболни стадиони в Европа, създаващ неповторима атмосфера за феновете“, допълниха от Вило България.


Есенната кампания на Вило България стартира на първи септември 2017 г. и приключи на 1 декември 2017 г. В рамките й, всеки клиент на фирмата, закупил и регистрирал пет циркулационни помпи Wilo-Atmos PICO получи подарък раница, а за всеки десет закупени помпи наградата бе поларен елек с фирменото лого на Wilo. „Участникът, който регистрира най-много продукти бе г-н Камбуров от гр. София. С това свое постижение той заслужи голямата ни награда – посещение на завода на Wilo в Дортмунд и възможност да гледа мач на Борусия Дортмунд от ВИП зоната на стадион Сигнал Идуна парк“, припомниха от Вило България. Вторият участник - г-н Данчев от гр. Силистра, бе късметлията, който спечели наградата чрез жребии.


„Изключително съм впечатлен от визитата ни в завода на Wilo в гр. Дортмунд, а посещението на футболния мач Борусия Дортмунд – Хановер 96 бе незабравимо преживяване. Благодаря на Вило България за тази възможност и за организацията, която също бе на висота“, сподели г-н Камбуров след завръщането си.„Благодарим на г-н Камбуров за високата оценка, а на останалите участници, а и не само на тях, можем смело да кажем: „Очаквайте следващите ни кампании и участвайте, наградите със сигурност си заслужават усилията“, допълниха от Вило България.Wilo-Atmos PICO е високоефективна циркулационна помпа с много широко приложение. Тя е подходяща както за отоплителни системи, в които циркулира топла вода, така и за системи, работещи с постоянно променящи се работни флуиди. Температурният диапазон на работния флуид е от -10 °С до 95 °С, а максималното работно налягане е 6 bar.

 

Помпите Wilo-Atmos PICO са с мокър ротор, разбово присъединяване, оборудвани са с устойчив срещу блокиране мотор EC и са с вградено електронно регулиране на мощността.


Повече информация за Вило България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Вило България

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Вило България ЕООД
http://www.wilo.bg/