Пренесете духа на изкуството в дома си с климатиците Artcool Gallery от Интерметал

04.12.2019 г.5 мин.

 

Искате да осигурите оптимален микроклимат в дома си? Но в същото време сте и ценител на изкуството? Тези два въпроса на пръв поглед нямат никакви допирни точки помежду си. Изненадващо обаче те намират общ отговор по отношение на един определен вид продукти, а именно климатиците Artcool Gallery на LG – част от продуктовото портфолио на фирма Интерметал. По какъв начин Artcool Gallery допринасят за това климатът в дома ви да стане по-комфортен, а едновременно с това пространството по-изискано, Инженер.bg научи от доказаната българска търговска компания.Зад уникалния дизайн се крият отлични технически характеристики


„Ниските нива на шум при работата на продуктите на LG се дължат на уникалния кос вентилатор с наклонен на 15° стабилизатор и инверторният компресор с патентована конструкция Dual Inverter Compressor™, при който вариациите на въртящия момент са намалени с 40%. Всичко това позволява работата на климатиците от серията Artcool Gallery да е плавна, надеждна и енергийно ефективна“, допълниха от Интерметал.

 

Използваната технология на четирипътно автоматично люлеене регулира въздушния поток в зависимост от околната среда и спомага за бързото загряване и оптималното разпределение на топлия въздух в дома.

 

„Технологията Gold Fin™, с която е изработена повърхността на топлообменника, осигурява по-голямата му устойчивост на корозия и увеличава продължителността на експлоатационния му живот. С 10-годишната гаранция на компресора потребителите могат да се възползват от предимствата на климатика за по-продължително време”, обясниха от българската фирма.

 

Към характеристиките на Artcool Gallery можем да добавим още функцията за самопочистване и лесния монтаж на климатичните устройства на LG.

 

„Климатиците Artcool Gallery спестяват до 70% от консумираната енергия, а иновативната им концепция гарантира с 40% по-бързо охлаждане. Благодарение на еднородното от всички страни охлаждане, температурата се разпределя равномерно в цялото помещение. Този оптимален микроклимат се установява с помощта на 3-пътния въздушен поток“, поясниха от Интерметал.

 

Същевременно, ако желаете да разнообразите интериора си, бихте могли лесно да сменяте картините на климатика, или да поставяте там любима ваша снимка – опция, която вписва уреда безпогрешно в естетиката на вашия дом.

 

Artcool Gallery се предлага на пазара в две разновидности, които имат следните параметри: - Максимален капацитет на охлаждане/отопление за A09FR.NSF/UL2: 3500/ 4000 kW;
 - Максимален капацитет на охлаждане/отопление A12FR.NSF/UL2: 4000/ 4500 kW;
 - Коефициент на трансформация (COP) 3.22 и 3.21;

 - Енергиен клас А при режим на отопление и охлаждане;
 - Мощност на вентилатора 16.7 W.

 

Защита за околната среда

 

Освен да се грижат за добрия микроклимат, климатиците Artcool Gallery са проектирани така, че да не вредят на околната среда. „Продуктите използват екологичния фреон R32, който има висок индекс на изстудяване в сравнение с другите фреонови технологии, но е със значително по-ниски вредни въздействия към природата“, допълниха в заключение от Интерметал.

 

Повече информация за Интерметал ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 


Източник на снимковия материал: Интерметал, LG

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Интерметал ООД
http://intermetal.bg/