Изпийте сутрешното си кафе на терасата на Happy Paradise комфортно с нагревателите на Schwank

12.09.2014 г.4 мин.


Инфрачервени газови нагреватели Terass Schwank A отопляват външната покрита тераса на един от най-атрактивните ресторанти от веригата Happy - Happy Paradise. Ресторантът е разположен на втория етаж на Paradise Center в София, а от терасата се открива прекрасна гледка към Витоша. „Терасата се отоплява от 14 нагревателя, които са със автоматично запалване, контрол и регулиране на пламъка”, коментираха за Инженер.bg от фирма Ви Ей Си България, доставила техниката и реализирала инженеринговото решение.Paradise Center е един от впечатляващите със своята архитектура столичен мол, а откритият в него ресторант от веригата Happy е със съвсем нова интериорна концепция . Заведението разполага с просторна зала, суши салон, голям бар, cooking show зона. Терасата, за чието отопление от Happy се доверяват на специалистите от Ви Ей Си България, представлява външна покрита тераса към основния ресторант. Покривът е подвижен и при хубаво време може да бъде прибран. Разположените отпред витрини също могат да се прибират.


 

„Изграждането на подходящо отопление за откритите площи към ресторанта позволява те да бъдат използвани целогодишно. Това не само създава допълнителен комфорт за посетителите, но и допринася за повишаване на приходите, което от своя страна гарантира и бързо възвръщане на инвестицията”, коментираха от Ви Ей Си Българя. За израждането на отоплителната инсталация от фирмата избират 14 броя инфрачервени нагреватели Terass Schwank A на водещия немски производител Schwank. „Нагревателите работят с природен газ, а инсталацията се захранва от централната газова инсталация на Paradise Center”, уточняват от Ви Ей Си България.


 

Всички нагреватели позволяват да бъдат включвани самостоятелно, което дава възможност да работят само тези от нагревателите, които са разположени над зони, в които масите са заети от клиенти. „При включване на нагревателите на пълна мощност се постига разлика спрямо външна температура до ΔТ= 25 °С”, уточняват от Ви Ей Си България.Газовите нагреватели Terass Schwank A се отличават и с висока ефективност. Те са оборудвани със защитни козирки над тях, които разсейват излъчваната нагоре топлина. „Козирките позволяват също така, при сгънат покрив, нагревателите да работят без опасност от повреда на полиамидното платно на тавана”, коментираха от Ви Ей Си България.


 

Schwank е немска компания с над 75 годишен опит в производството на газови лъчисти нагреватели предназначени за отопление на индустриални помещения и открити пространства. Богатата гама от продукти включва високо интензивни нагреватели, тръбни нагреватели, нагреватели за открити площи както и системи за контрол и управление на нагревателите. Ви Ей Си България от години влага в изпълняваните инженерингови проекти техника на Schwank, и има сериозен опит в избора на оптимално техническо решение, монтажа и обслужването на изделията.


 

Източник на снимковия материал: Ви Ей Си България

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ви Ей Си България ЕООД
http://www.vacbulgaria.com/