SEACE: Уникалниият дизайн на климатика 360 Cassette на Samsung го прави идеален, дори за авантюрата Flystation

20.12.2019 г.5 мин.


Равномерно разпределение на въздуха и цялостно охлаждане на пространството – именно това са успели да постигнат от Samsung с техния касетъчен климатик System Air Conditioner 360 Cassette. „Липсата на перки минимизира натрупването на прах, който понижава качеството на въздуха, а четиристранното му разпределение елиминира възникващите в помещенията „мъртви“ точки. Но това не е всичко! Благодарение на уникалния си дизайн, новият климатик на Samsung успява да намери своето място навсякъде, дори в сградата, помещаваща вълнуващото съоръжение Flystation, и да се слее със заобикалящата го среда“, съобщиха за Инженер.bg от Samsung Electronics Air Conditioning Europe (SEACE), дъщерно дружество на международния концерн Samsung Electronics у нас.Както в много други държави по света, така вече и в Южна Корея можете да се насладите на скачане с парашут на закрито, благодарение на ново съоръжение FlyStation, намиращо се в Йонгин – един от главните градове в района на корейската столица Сеул.


Скачането с парашут е авиационен спорт, който позволява на практикуващите го да се насладят на свободно падане отвисоко в небето до достигане на определена височина, на която трябва да бъде отворен парашут, който значително да забави скоростта на падане и така да осигури безопасно спускане до земята. Благодарение на технологичния напредък, любителите на парашутизма и силните усещания вече могат да се насладят на скачането с парашут на закрито – известно още като Bodyflight, без да им се налага да се качват в самолет, да се тревожат за метеорологичните условия или да се страхуват за безопасността си.

 

Съоръжението FlyStation е създадено да удовлетвори желанието на модерния човек да се наслади на разнообразни и вълнуващи преживявания, но в една безопасна и контролирана среда. „FlyStation привлича авантюристи от всички краища на света, като освен приключения им предлага модерна и стилна дизайнерска обстановка, комфорт и оптимални микроклиматични условия. В тази концепция е вписан и новият Samsung System Air Conditioner 360 Cassette. Климатикът е монтиран в сградата, в която се помещава съоръжението, за да осигурява високо качество на въздуха и същевременно да се слива със заобикалящата го среда“, разказаха от SEACE. „Изисканият кръгъл дизайн на климатика съвпада перфектно с останалата част от интериора, както и с въздушния тунел на FlyStation, като се вписва напълно в естетиката на помещението“, подчертаха още от дружеството.Samsung System Air Conditioner 360 Cassette няма перки, автоматично елиминирайки и натрупването на прах по тях, който обичайно повлиява качеството на въздуха в помещението, а скоростта на въздушнияпоток остава непроменена.


При обикновените касетъчни климатици за разпространението на въздухсе използват перки, монтирани в четиритеим страни. Това четиристранно разпределение обаче създава неравномерна температура в помещенията, в които са монтирани, и води до възникването на така наречените „мъртви“ точки. Хоризонталната въздушна струя на Samsung 360 Cassette осигурява равномерно разпределение на въздуха и цялостно охлаждане на пространството.


„Климатикът разполага и със сензор за движение, който автоматично изключва или променя зададената температура на базата на това дали има някой в помещението или не. С времето климатикът „научава“ кога дадено помещение е обитаемо и кога не, намалявайки времето си на работа“, разясниха от SEACE.


Samsung 360 Cassette се предлага в богато разнообразие от капацитети, които могат да задоволят различните на нужди на потребителите, а елегантният и иновативен дизайн на климатика означава, че той безпроблемно се вписва във всяко помещение.

 


Повече информация за Samsung Electronics Air Conditioning Europe (SEACE), марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Samsung Electronics Air Conditioning Europe

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Samsung Electronics Air Conditioning Europe (SEACE)
http://www.samsung.com/bg/business/business-products/system-air-conditioner