Ви Ей Си България взе участие в 56-та Международна научна сесия на МГУ „Св. Иван Рилски”

12.11.2013 г.2 мин.

На 17 октомври 2013 г. се проведе 56-тата Международна  научна сесия на МГУ „Св. Иван Рилски”, в която взеха участие делегати от университети в България, Австрия, Русия, Германия, Македония и др.  Тя бе организирана и с активното съдействие на наши и чуждестранни фирми, съобщиха за Инженер.bg от Ви Ей Си България, които се включиха в събитието с фирмена презентация.


Сесията бе открита в аула „Максима“ на университета от доц. д-р. инж. Павел Павлов, зам. ректор по НИД. Официално приветствие отправи и ректорът на МГУ - проф. д-р инж. Любен Тотев.


В сесията участваха над 140 делегата и бяха докладвани над 120 научни публикации в четири научни секции: Добив и преработка на минерални суровини; Геология и физика; Механизация, електрификация и автоматизация на мините и Хуманитарни и стопански науки.


Фирмени презентации направиха българските фирми Ви Ей Си България, Дънди Прешъс Металс Крумовград, Амек Минпрок България, Сандвик България, Метрополитен ЕАД, немската фирма Takraf и холандската Vermeer Emea.


Пълният текст на докладите ще бъде публикуван в 56-ти том на годишника на МГУ „Св. Иван Рилски”.


Източник на снимковия материал: Ви Ей Си България

 

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ви Ей Си България ЕООД
www.vacbulgaria.com