Айгер Инженеринг: „Искаме да приобщим към екипа ни специалисти, за които създаването на иновации е вдъхновение“

21.05.2020 г.4 мин.

       


Да развива мащаба си на дейност и да създаде силен работодателски бранд са сред основните параметри във формулата за успех на всяка компания. Но как успява да ги приложи в действие зависи от индивидуалната идентичност на организацията. „Култивираната от компанията култура ни помага да очертаем ясно стратегическите ни цели и да работим органично за тяхната реализация“, разказаха от българското дружество Айгер Инженеринг. Вижте още какво споделиха за опита на организацията и възможностите за работа пред Инженер.bg от компанията.


 

Иновации с добавена стойност

 

Основаната преди 25 години компания създава своя бизнес модел, основан на креативността като отправна точка за създаването на решения за тютюневата промишленост. Днес Айгер Инженеринг успешно се позиционира в над 60 държави по целия свят и притежава над 25 световни патента. Дейността ѝ обхваща целия производствен процес на оборудването – от идеята и проектирането на машините, през реализирането и внедряването им.


 

Инвестиции в знанието и нови попълнения към екипа

 

Айгер Инженеринг гледа в перспектива не само от гледна точка на иновациите, които създава, но и по отношение развитието на човешкия капитал. „Семейството на Айгер Инженеринг продължава да се разраства. Приветстваме към екипа специалисти, които споделят нашите ценности за непрекъснато професионално усъвършенстване. Ще се радваме да се запознаем с хора, които намират вдъхновение в създаването на иновации“, посочиха от фирмата.

 

Ако искате да станете част от екипа на Айгер Инженеринг, вижте свободните работни позиции в компанията ТУК.

 

Производственото дружество следва принципа, че знанието и усърдната работа са предпоставки за усъвършенстването на технологиите. Именно затова развитието на специалистите е подкрепено от практически обучения в различни сфери на производството.

 

„Създадохме и развиваме платформата Aiger Professor, в която са включени повече от 300 обучения, достъпни за всички наши служители. Новите ни колеги преминават обучителната програмата с помощта на персонален ментор“, обясниха от Айгер Инженеринг.


 

Наскоро Айгер Инженеринг стартира инициатива, с която поощри и най-любознателните студенти от Технически университет – София, филиал Пловдив. „Решихме да подарим на всички студенти с отличен успех, обучаващи се в специалност „Авиационна техника и технологии“ полет с безмоторен самолет, който те ще имат възможност да управляват“, заявиха от Айгер Инженеринг.

 

От екипа на Айгер Иненеринг споделиха и за подготовката на предстояща лятна стажантска програма, за която съвсем скоро ще разкажат повече подробности.

 

Повече информация за Айгер Инженеринг ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Айгер Инженеринг

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Айгер Инженеринг ООД
www.aiger.com