Масово производство на детайли с високо качество и кратки срокове на изпълнение чрез леене под налягане от Солид Фил

07.08.2020 г.4 мин.


Масовото производство е кулминацията на усилията на всеки екип, заел се с разработката на даден продукт, на седмици и месеци, посветени на дизайн, проектиране, прототипиране, итерации, тестване и сертифициране. За такъв тип производство се приема поръчка за количество над 1000 броя и често се използва технологията „леене под налягане“, или т.нар. шприцване. „При този метод първо се изработват висококачествени стоманени калъпи, които се монтират на шприц машини, и в тях се отливат детайлите с висока точност и добър външен вид. Изборът на материали е огромен и може да отговори на всяко изискване за функционалност“, коментираха за Инженер.bg от Солид Фил, утвърдена българска компания, оперираща в областта на 3D принтирането и търговското разпространение на иновативни производствени методи у нас.


 

Не без значение са разходите за услугите по масово производство, тъй като те са определящи за крайната цена към потребителя на цялото изделие, както и за нивото на печалбата. От времето за изработка на калъпите и отливането на необходимите количества зависи навременното реализиране на продукта на пазара – критичен фактор в повечето приложения.

 

„Поради високите разходи в Европа и в частност в България, за такъв тип услуги и малки капацитети на фирмите-производители, все повече продуктови компании се обръщат към азиатски фирми. В този ход обаче, има и доза риск – голямото разстояние често води до липса на добър контрол и несигурност в предварително обещаните срокове и качество. Директната комуникация с китайски производители също е предизвикателство поради езикови и културни бариери“, допълниха от Солид Фил.


 

„Ние от Солид Фил работим с проверени и многократно тествани китайски партньори при масово производство чрез леене под налягане. Благодарение на тях можем да предложим конкурентни цени, изключително кратки срокове и най-вече постоянно високо качество на частите. Благодарение на множеството съвместно изпълнени проекти с партньорите ни, Вашите запитвания ще бъдат третирани с приоритет както за оферти, така и за производство“, обясниха от компанията.

 

Свържете се със Солид Фил за конкретна оферта на тел. 0888 722 894 или направете поръчка. От компанията ще се свържат с Вас в рамките на 24 часа, за да Ви дадат обратна информация относно изпълнимостта и цената на Вашия проект.

 

Услугата леене под налягане за масово производство, която предлага Солид Фил, се характеризира със:

 

 - Срок на изработка на индустриална екипировка (матрици) до 30 календарни дни, като в цената на екипировката влизат тестови бройки до пълно калибриране на инструмента;

 

 - Всеки клиент може да се възползва от 20% отстъпка от цената на индустриална екипировка (матрици), ако детайлите се шприцват на място;

 

 - Мениджмънт на целия процес – комуникация с китайския партньор, организиране на доставки чрез въздушен или морски транспорт, освобождаване от митници и др.


 

Повече информация за Солид Фил ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Солид Фил

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Солид Фил ООД
http://solidfill.com/