Либхер-Хаусгерете Марица с престижни отличия за дизайн. За тайната на успеха – заповядайте на „Стажове“

29.03.2019 г.4 мин.

In Macedonian   In Serbian


Българското дружество Либхер-Хаусгерете Марица, част от международния концерн Liebherr и лидер в сектора за бяла техника, за пореден път доказа, че предлага висококачествени и съвременни като дизайн продукти. След тридневна сесия в Хамбург, Германия, 67-членно жури определи победителите в конкурса за дизайн IF Design Award за 2019 г. Либхер-Хаусгерете Марица се сдоби с престижно отличие не за една, а за цели две свои разработки, информираха за Инженер.bg от компанията. Но зад тази награда се крие упорит труд, старание и креативност на целия екип на дружеството.

 


Домакинските уреди с марка Liebherr, които заслужиха отличие за 2019 г., са хладилник EKB 9471 и фризер EGN 9171 от серията Monolith. „Призът iF Design Award е почетна емблема за качество и е една от най-важните награди за дизайн в света. За пореден път Liebherr доказа своето място сред новото поколение домакински уреди за съхранение, охлаждане и управление на храната“, заявиха от Либхер-Хаусгерете Марица.

 

„Серията Monolith бележи началото на нова ера в света на охлаждането и замразяването. Използването на висококачествени материали като неръждаема стомана и алуминий и иновативният дизайн правят уредите неустоими за всеки поглед и определено ги превръщат в огромното „сърце” на всяка кухня”, коментираха още от българското производствено предприятие.

 


Модерната серия представя значимостта на марката Liebherr, като в същото време запазва нейния уникален и разпознаваем технологичен почерк. Monolith се отличава с иновативна концепция, силно насочена към съвременното, красивото, луксозното, високотехнологичното, но и практичното. Тази гама уреди предлага дигитални решения на своите потребители, като им позволява управление през смартфон и приложението Smart Device, което предлага различни услуги, като информация за храни, рецепти или създаване на списъци за пазаруване, както и възможността за настройки на уреда навсякъде и по всяко време.

 

„Благодарение на патентованата от компанията технология BioFresh, вградена и в уредите Monolith, богатите на витамини и минерали хранителни продукти се съхраняват по-свежи значително по-дълго време при оптималната температура и влажност на въздуха”, допълниха от дружеството.

 


От години насам уредите Liebherr са символ на качество и надеждност, но зад този упорит труд се крият всеотдайни специалисти. И през 2019 г. Либхер-Хаусгерете Марица ще участва на кариерното изложение „Стажове“, което ще се проведе на 16 и 17 април, съответно в Технически университет – София и във филиала му в Пловдив. Всеки желаещ може да посети щанда на Либхер, за да се срещне с част от екипа на компанията и отблизо да се запознае с работния процес и с тайната за успех на Либхер-Хаусгерете Марица.

 

Повече информация за Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 


Източник на снимковия материал: Инженер.bg, Либхер-Хаусгерете Марица

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД
http://www.liebherr.bg/HG/bg-BG/