ЛД: Нова версия на сериите 31JN и 31JL, подходящи за управление на вентили с наклонено вретено

24.07.2020 г.3 мин.


Италианската компания ODE, която е доказан производител на индустриални електромагнитни вентили, чества тази година 60-годишен юбилей от създаването си. ODE информира за разширение на номенклатурата си с представянето на нова версия на моделите 31JN и 31JL. Те са подходящи за пилотни вентили при управлението на пневматични вентили с наклонено вретено или пневматични актуатори. Допълнение към гамата е и интелигентното решение за оптимизация“, съобщиха за Инженер.bg от доказаната българска търговска и инженерингова фирма ЛД, официален представител на ODE за България.

 


Сериите 31JN и 31JL са с компактен дизайн за реализация на пневматичната система в компактни пространства. Тъй като изходният порт е с мъжка резба, те могат да бъдат инсталирани директно върху актуатора. Така се улеснява монтажът и се намалява броят на необходимите елементи.

 

Сериите 31JN и 31JL представляват трипътен нормално затворен вентил. „Тялото е изработено съответно от месинг, никелирана или неръждаема стомана AISI316, като уплътненията са от FKM (Viton) и са устойчиви на температури от -10 °C до +140 °C. Условният отвор е Ø1.5 mm, което допуска работно налягане до 10 bar. Захранващият и изпускателният порт са с резби M5 (F), докато изходният порт е 1/8 (M). Гилзата също е от неръждаема стомана AISI300, за да се гарантира здравина и издръжливост“, коментираха от ЛД.


Предлага се и изпълнение с възможност за ръчно задействане.


Повече информация за ЛД ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материалЛД, ODE

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ЛД ООД
http://www.ld-gmbh.com/