БИБУС: Електромагнитни вентили и бобини Sun FLeX на Sun Hydraulics с отлични характеристики и рентабилна цена

31.07.2020 г.4 мин.


Компанията Sun Hydraulics представя нова серия високоефективни електрохидравлични устройства Sun FLeX, които се отличават с отлични експлоатационни характеристики и конкурентна цена. „Серията включва електромагнитни вентили, които се предлагат в изпълнения на разпределителни, електропропорционални и предпазни вентили, както и бобини, които са предназначени за мобилна техника и промишлено хидравлично оборудване“, съобщиха за Инженер.bg от фирма БИБУС България, която предлага изделията на Sun Hydraulics в България.„Вентилите от серията FLeX превъзхождат аналогични по предназначение продукти на пазара и имат параметри, отговарящи и на най-високите изисквания към електромагнитните вентили“, допълниха от фирма БИБУС България.


Отличителни черти на серията FLeX:


  •  - Подобрени характеристики по отношение пада на налягане във вентила и пълна херметичност;

  •  - Вентилите са проектирани и изпитани за издръжливост над 10 милиона работни цикъла;

  •  - Цинк-никелово покритие на вентила и бобината, проектирано да издържи 1000 h в солна мъгла;

  •  - Различни взаимозаменяеми изпълнения на бобината, включващи изпълнения с ниска и висока мощност, а също така взривозащитена версия, които дават широки възможности за гъвкава конфигурация;

  •  - Атрактивна рентабилна цена за комплект от вентили с бобини.Вентилите от серията FLeX използват уникалната „подвижна“ конструкция на компанията Sun Hydraulics, която осигурява допълнителна защита при експлоатация в тежки условия, с възможност за превишаване на въртящия момент и силата. Те се отличават със значителни предимства по отношение на ефективността в сравнение с вентилите на конкурентни производители. „Например нормално затворените регулиращи вентили с директно задействане FLeX DTBF, както всички FLeX вентили, са проектирани с използване на софтуер за хидродинамична симулация Computational Fluid Dynamics (CFD), за да се оптимизира геометрията на проточната част. Те работят с електромагнитен задвижващ механизъм, който осигурява оптимално усилие в критичните точки на работния ход“, поясниха от фирма БИБУС България. Подобна конструкция осигурява следните резултати, които са показани на графиката:


  •  - Минимален пад на налягането във вентила при определен дебит;

  •  - Подобрени характеристики при по-високи стойности на налягането и дебита.


Зависимост на дебита от диференциалното налагане – от линия 1 към линия 2


„На практика това означава, че хидравличните системи, използващи вентили DTBF, се отличават със значително подобрени параметри по отношение на ефективността и надеждността, като същевременно осигуряват възможност за работа при по-големи стойности на налягането и дебита“, допълниха от доказаната търговска и инженерингова фирма.


Серията вентили FLeX е разработена на базата на четири базови модела двупосочни дискови вентили с директно задействане и електромагнитно управление с блокиране на потока (нормално затворени и нормално отворени), като Sun Hydraulics непрекъснато добавя към нея нови изпълнения.


Повече информация за БИБУС България ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: БИБУС България, Piab

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

БИБУС България ООД
http://www.bibus.bg