Напълно безжичната работна площадка е вече реалност с безжичните инструменти Milwaukee от Юроком 2000

12.05.2020 г.3 мин.


Напълно безжична работна площадка… Как звучи само! Мечта за всеки професионалист, която обаче вече може да се превърне в реалност. А как – пред Инженер.bg разказаха от утвърденото българско търговско дружество Юроком 2000. „Инженерите на Milwaukee не просто разработват инструменти. Те създават инструментите, с които да свършите работата си по-добре и по-бързо, а благодарение на сериите M12 и М18 – и напълно безжично“, заявиха от компанията.Инструментите от двете серии за оборудвани с мощен безчетков мотор, оптимизиран до най-добрата комбинация между производителност и мобилност. „Вградената интелигентност на уредите предоставя най-добрата в този клас защита от прегряване и претоварване“, уточниха от Юроком 2000.Производителят е сред лидерите по отношение на литиево-йонните технологии. Батериите (Redlithium™), с които са оборудвани инструментите от безжичните серии, са с патентован дизайн, предпазващ от капки, вода и други неблагоприятни въздействия на средата. Високоефективните инструменти от сериите M12 и М18 са с еднотипни като габарити батерии, което допълнително улеснява потребителя и прави решенията на Milwaukee гъвкави и рентабилни.


Серията М18 съдържа повече от 200 инструмента, отличаващи се с висока производителност, а М12 включва над 100 инструмента, предлагащи удобна работа. Сред тях са винтоверти, перфоратори, инспекционни камери, ъглошлайфи и мн.др., включително богато разнообразие от допълнителни аксесоари.Освен безжичните инструменти с марка Milwaukee, в портфолиото на Юроком 2000 можете да намерите широка гама материали и оборудване, предназначено за инфраструктурно и сградно строителство. Партньори на българската компания са доказани производители като Viega, KME, Wavin, Enka Solutions, HP trend, Grohe, Instaplast, Konarik и мн.др.


Юроком 2000 е доказано име на комплексен доставчик на системи за водопровод, канализация и отопление, както за обществени, промишлени и жилищни сгради, така и за големи инфраструктурни проекти. През последните години компанията доразви дистрибуторската си мрежа в цялата страна и не спира да разширява продуктовата си гама.

 

Повече информация за Юроком 2000, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

 

 

Източник на снимковия материал: Юроком 2000, Milwaukee

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Юроком 2000 ООД
http://www.eurocom2000.net/