Мултиинженеринг разработи, произведе и внедри ролков транспортньор в компания от дървообработващата промишленост

06.08.2020 г.4 мин.


„Устойчивият бизнес се гради на стабилни партньорства. Това е изводът, до който сме стигнали след толкова успешни години на българския и международния машиностроителен пазар. Затова съвместната ни работа с други локални компании продължава да бъде наш основен приоритет“, коментираха пред Инженер.bg от фирма Мултиинженеринг по повод един от най-новите ѝ проекти. Ето какво още научихме за него.Поредният успешно реализиран проект на българската машиностроителна компания включва задвижен ролков транспортьор и стойка за подвеждане на продукт за нуждите на Екотехпродукт. „Клиентът ни е изключително добре реализиран на българския пазар в сферата на дървообработващата промишленост, като освен че предлага разнообразие от изключително качествена техника, разполага и със собствено производствено предприятие и демонстрационна база в град Тетевен“, разказаха от Мултиинженеринг.


Екотехпродукт стартира дейността си преди повече от 20 години с производството на дървени колове, импрегнирани по доказана американска технология. Впоследствие компанията започва да предлага дървообработваща техника в.т.ч. триони, режещи инструменти, хориозонтални банцизи, гатери, циркуляри, рендосващи и фрезоващи машини на доказани брандове като Jonsered, Sandvik, Wood – Mizer и др.Оборудването, което Мултиинженеринг разработва за Екотехпродукт, е специално проектирано за специфичните нужди на компанията – какъвто е и основния предмет на дейност на доказаното машиностроително дружество. „Нашето развитие започна с конструиране и изработка на транспортни ленти, транспортьори и цели транспортни системи от стомана и неръждаема стомана, като постепенно разширихме обхвата на дейността ни с конструиране и изработване на специализирани машини и детайли. Днес наш основен приоритет е нестандартното оборудване“, посочиха от Мултиинженеринг.


Към момента фирма Мултиинженеринг търси машинен инженер, главен механик, механик и заварчик. Ако и Вие търсите развитие в успешна компания в света на машиностроенето, следете и за други свободни работни позиции в микросайта на фирмата в Борса.bg.

 

Освен че произвежда своите инженерни разработки в съвременна и високотехнологична база, фирма Мултиинженеринг извършва профилактика, сервиз и ремонт на решенията си. Екипите от квалифицирани инженери и техници разполагат с нужните уреди и инструменти за монтаж, настройка и ремонт на поддържаните от компанията съоръжения. Мултиинженеринг гарантира и незабавна намеса при възникнал проблем, благодарение на добре обучените си специалисти, готови да реагират денонощно.Повече информация за ЕТ Мултиинженеринг, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg. Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материалМултиинженеринг

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ЕТ Мултиинженеринг
http://multiengineering-bg.com/