ТУ-София: Кои са новите тенденции в кариерното ориентиране? Разберете повече на предстоящия семинар на 30 юни

26.06.2020 г.3 мин.


На 30 юни 2020 г. от 9:30 до 13:30 ч. в Националния студентски дом ще се проведе четвъртото издание на международния семинар и дискусия „Нови тенденции в кариерното консултиране“. „В рамките на събитието представители на водещи студентски и младежки центрове ще споделят своя опит и добри практики в сферата на кариерното консултиране. Традиционно в него участват още педагогически съветници, експерти от различни организации и студенти“, съобщиха за Инженер.bg от Център „Кариера и възпитаници (АЛУМНИ)“ към Технически университет – София.


 

Форумът се организира от Студентското общество за компютърно изкуство и Националния ресурсен център за кариерно консултиране и професионално развитие към Национален студентски дом при Министерството на образованието и науката, в партньорство с Междууниверситетския център за развитие на кариерата – УНСС, Център „Кариера и възпитаници (АЛУМНИ)“ към Технически университет – София, Центъра за кариерно развитие към Русенски университет „Ангел Кънчев“ и др.

 

Събитието ще открият доц. д-р Тодор Чобанов – заместник-кмет на Столична община, г-н Петьо Кънев – изпълнителен директор на Център за развитие на човешките ресурси и г-жа Наталия Митева – програмен директор „Добро образование и работни умения“ във фондация „Америка за България“.

 

Сред водещите теми по време на образователния семинар ще бъдат изкуствения интелект, компютърните и мобилни игри и кариерното ориентиране, а посетителите ще научат кои са новите професии и методи за комуникация. Пълната програма бихте могли да откриете ТУК.

 

Събитието е безплатно, а за да потвърдите своето участие, е необходимо да попълните регистрационната форма ТУК до 26 юни 2020 г. 


Повече информация за Технически университет – София, както и за новите проекти и инициативи на учебното заведение, бихте могли да намерите в микросайта в Борса.bg.

 

Източник на снимковия материал: „Нови тенденции в кариерното консултиране“ (Facebook)

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Технически университет – София
https://tu-sofia.bg/