Линамар-Монтюпе направи дарение на респиратор за лечение на пациенти с COVID-19 на УМБАЛ „Канев“ в Русе

10.04.2020 г.3 мин.

 

Извънредната ситуация във връзка с разпространението на COVID-19 постави изпитания пред здравните специалисти. „Ние от Линамар-Монтюпе припознаваме социалната ангажираност като неизменна част от нашата фирмена култура. Водени от ценностите на корпоративното гражданство, се обединихме около идеята да подкрепим лекарите от Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) „Канев“ АД в гр. Русе с дарение на респиратор за лечение на пациенти с коронавирус“, съобщиха за Инженер.bg от утвърдената международна производствена компания Линамар-Монтюпе.


 

След като разбрахме за нуждата от оборудване на (УМБАЛ) „Канев“, екипът ни единодушно подкрепи усилията на медицинските специалисти в борбата с овладяването на пандемията. На 8 април т.г. се срещнахме с медицинските работници в лечебното заведение, на които предоставихме оборудването“, разказаха от дружеството.

 

В периоди на криза като тази е важно да бъдем обединени и да насочваме усилията си в това да подкрепим нашите съграждани. Защото вярваме, че за силните екипи, трудните времена отминават бързо“, заявиха от екипа на Линамар-Монтюпе.

 

Линамар-Монтюпе е част от международната структура на канадската компания Linamar и е специализирана в производството на цилиндрови глави и носачи за световните автомобилни брандове Ауди, Волво и Дженерал Мотърс в своята база в гр. Русе.


 

Българското дружество следва активна социално отговорна политика за подкрепа на културата и спорта на локално ниво, както и набира средства за благотворителни каузи. Компанията организира и многобройни инициативи, посветени за своите служители и техните семейства.

 

Обединявайки се около значими за обществото каузи, ние успяваме да създадем по-добра среда за живот за нас и нашите деца. А споделената солидарност и грижата един за друг ни превръща в по-силен екип, който може да постига все по-високи върхове“, коментираха в заключение от Линамар-Монтюпе.

 

Повече информация за Монтюпе ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Линамар-Монтюпе

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Монтюпе ЕООД
http://www.montupet.bg