Българският производител на складова техника ВЕНИ и Ко ще вземе участие в първото издание на Retail Show

25.10.2019 г.3 мин.

In Romanian   In Serbian

Специализираното изложение за оборудване и технологии за ритейл сектора, Retail Show, ще се проведе от 6 до 9 ноември в Интер Експо Център. Сред участниците в първото издание на форума, посветен на ритейл индустрията, ще бъде българският производител ВЕНИ и Ко „Развитието на този сектор в световен план и отражението му в България поставят нови предизвикателства и високи цели пред производители и търговци. Смятаме, че едновременното провеждане на изложението с други утвърдени бизнес събития е предпоставка за неговия сериозен успех“, споделиха за Инженер.bg от ВЕНИ и Ко. От компанията ще очакват своите гости на щанд В10 в зала 4.


 

Въпреки че се провежда за първи път, форумът ще предостави възможности за търговски контакти с нови партньори - производители, търговци, ритейлъри и медии. Изложението ще се състои паралелно с форумите Месомания, Светът на млякото, Булпек, Интерфуд & Дринк и Салон на виното, които ежегодно отчитат нарастващ интерес от страна на български и чуждестранни изложители, бизнес делегации, търговски мисии и т.нат.

 

Българската производствена компания ВЕНИ и Ко ще представи новости в гамата си от складово оборудване в рамките на Retail Show. Посетителите ще имат възможност да видят и традиционно произвеждани и наложени на пазара складови машини с марка VENI, както и да получат професионална консултация от специалистите на компанията.

 

Следвайки най-модерните тенденции в областта на машиностроенето, компанията осигурява качество на продукцията, сравнима със световните лидери в производството на складова техника. Дружеството извършва специализирани дейности в проектирането, производството и реализацията на машини и помощни средства както за складове, така и за товарни дейности.


 

Повече информация за ВЕНИ и Ко ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: ВЕНИ и Ко

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ВЕНИ и Ко ООД
www.veni-bg.com