Солда доставя надеждно индустриално оборудване и екипировка от доказани световни производители

03.02.2020 г.4 мин.


Солда ЕООД е доказана българска търговско-инженерингова фирма, чиято дейност включва консултации, проектиране и доставка на оборудване в областта на механичната, пневматичната и хидравличната екипировка, измервателната апаратура и техника, метрологичните инструменти и уреди. Компанията работи с водещи европейски и американски производители на индустриално оборудване. „Компаниите, чиито продукти предлагаме, имат дългогодишна история, по време на която са доказали надеждността и ефективността на произвежданите от тях изделия. Те създават стандартите в своите области и осигуряват надеждно, безопасно и ефективно решение и на най-сложните инженерни задачи“, коментираха за Инженер.bg от Солда.Солда ЕООД е официален дистрибутор на един от най-големи производители и доставчици на пневматични решения IMI Engineering Precision, чието портфолио включва продукти на търговските марки IMI Norgren, IMI Buschjost, IMI FAS, IMI Herion и IMI Maxseal. Компанията предлага богата продуктова гама, която включва широко разнообразие от изделия – от пневматични цилиндри и пневмоподготвящи групи, до пропорционални вентили и регулатори на налягането.Решенията на IMI Engineering Precision намират приложение в миннодобивната, металургичната, леярската, циментовата промишленост, топлоенергетиката и ядрената енергетика, пречистването и обработката на питейни и отпадни води, целулозно-хартиената промишленост, леенето под налягане, медицината и фармацевтиката, хранително-вкусовата и опаковъчна промишленост, както и много други отрасли.Освен продуктите на IMI Engineering Precision, Солда предлага и изделията на редица други доказани производители. Сред тях са:


  •  - Kisling: швейцарска компания за индустриални лепила с търговската марка Ergo;

  •  - Filtrec: италианска компания за индустриални филтри и филтърни елементи;

  •  - Braillon Magnetics: френски производител на индустриални магнитни системи за закрепване и повдигане, електромагнитни шайби за транспорт на скрап и метали;  •  - TorsionX: компания за хидравлични и динамометрични глави за работа в труднодостъпни и тесни места, хидравлични помпи, маркучи;

  •  - Soldo Controls: италианска компания, произвеждаща крайни изключватели и позиционери;

  •  - Equalizer International: водещ производител на механични и хидравлични инструменти за болтови сглобки;

  •  - Rotork: компания, предлагаща задвижващи механизми (актуатори) с електрическо, пневматично и хидравлично задвижване;

  •  - MoistTech: английска компания за NIR анализатори за безконтактно и безразрушително измерване на влага в насипни материали.„Всички изделия, предлагани от нас, отговарят на международните стандарти за качество и изисквания за безопасност, съгласно европейското законодателство. Освен консултации относно оборудването, нашата компания предлага проектиране и инсталиране, обучение на персонала, гаранционен и извънгаранционен сервиз, както и софтуерна поддръжка“, информираха в заключение от Солда ЕООД.


 

Повече информация за Солда ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Солда ЕООД

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Солда ЕООД
http://www.solda.bg/