Ем Джи Про: Защитен достъп през Internet до децентрализирани производствени и процесни съоръжения с atvise® portal

19.05.2020 г.4 мин.


Ем Джи Про е доказана българска компания, специализирана в изпълнението на инженерингови задачи за автоматизация на процеси в широк обхват от индустриални приложения. На пазара у нас дружеството предлага иновативното софтуерно решение atvise® portal. То осигурява защитен достъп през Интернет до децентрализирани производствени и процесни съоръжения. Платформата дава възможност за лесно споделяне на данни между отделни системи, клиенти и подизпълнители, както и за мониторинг, визуализация и контрол на процеси“, информираха за Инженер.bg от Ем Джи Про.


 

Много производители и доставчици на услуги за различни области на индустрията работят с голямо разнообразие от данни, достъпни чрез различни системи, които са интегрирани към техните съоръжения. В зависимост от индивидуалните им нужди, с помощта на atvise® portal данните могат да бъдат лесно и гъвкаво споделени между отделните нива на системите, както и към клиенти и подизпълнители на компанията. В основата на софтуера е заложена също възможността за създаване на гъвкави процесни диаграми, панели с измервателни уреди, алармени индикатори, панели за мониторинг и статус на системите, както и лесно администриране на акаунтите на потребителите и техните права.


 

 

Чрез възможността за делегиране на различни права на потребителите е възможно лесно да се осигури достъп за мониторинг и визуализация. atvise® portal предлага също и опция за контрол на част от процесите в отделните звена на системите, като задаване на референтни стойности, изчистване на сигнали за грешки и мн.др.“, обясниха от българското дружество.

 

Предимства на платформата atvise® portal:


 - Възможност за работа върху централен уебсървър при стандартни и нестандартни atvise® HMI проекти;

 - Централизирано управление на гъвкави архитектури с множество йерархични нива;

 - Възможност за работа с различни потребители – позволява управление на множество клиентски акаунти върху даден сървър (различни вътрешни и външни потребители без взаимен достъп до данните си един към друг);

 - Поддържане на цялостен одит.

 

Всеки от потребителите има възможност да увеличава своето уебпространство в зависимост от естеството на работата си. Чрез интегрирано управление на акаунтите и техните права за достъп потребителите разполагат и с опцията да генерират индивидуални HMI панели за техните клиенти“, поясниха от Ем Джи Про. В допълнение отделните HMI панели могат да се създават и индивидуализират от самите потребители и клиенти с помощта на приложението atvise® builder.

 

Повече информация за Ем Джи Про ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Ем Джи Про, pixabay.com

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ем Джи Про ЕООД
http://mgpro.bg/