SpaceCAD ще разкрие тайните на технологията 3D печат в метал по време на Additive Days 2020

15.01.2020 г.4 мин.


Сред съвременните тенденции в бързоразвиващата се адитивна индустрия с основание се нарежда производството на метални изделия чрез 3D принтиране. Лидер в тази област е утвърдената българска фирма SpaceCAD, която предлага технологията за директен 3D печат в метал. „Посетете нашия щанд на Additive Days 2020 на 21 и 22 февруари и ние ще Ви вдъхновим с визионерски идеи и иновации в сферата на адитивното производство. Ще споделим с Вас всичко за технологията 3D печат в метал – ползи, материали, успешни проекти“, призоваха от фирмата.


 

„Предлагаме работещи решения от прототипиране до производство, които ще дадат на всеки бизнес висока добавена стойност. Методът за директно 3D принтиране в метал, който използваме, осигурява бърза изработка на метални детайли и крайни изделия, функционални прототипи, резервни части и др.“, заявиха пред Инженер.bg от SpaceCAD.

 

Директният печат в метал е адитивен производствен метод, който създава детайли чрез добавяне на слоеве метален прах, според 3D модел. Той дава много възможности, които съкращават времето от идеята до създаването на крайния продукт. Чрез технологията с лекота се произвеждат изключително сложни метални елементи, включително индустриален клас прототипи, възли за крайна употреба, износоустойчиви компоненти, инструменти и матрици за леене, високопроизводителни промишлени части.


 

С всичко това можете да се запознаете по време на Additive Days – четиридневно събитие, посветено на 3D принтирането и неговите приложения в различни сфери. Балканският фестивал за адитивно производство е благоприятна възможност за стартирането на нови колаборации и инициативи. Събитието подпомага по-доброто разбиране на ролята на 3D принтирането в най-различни сфери като инженерство, медицина, бизнес и икономика, наука, образование, архитектура, дизайн, мода и др.


„Присъединете се към SpaceCAD на Additive Days 2020, за да се запознаем и обсъдим решения за 3D печат, които ще генерират нови приходи, ще повишават производителността и ще намалят оперативните разходи във Вашата компания. Очакваме Ви на нашия щанд в Демонстрационната част (Експо) на събитието на 21 и 22 февруари от от 09:30 до 18:00 часа в София Тех Парк – иновационен форум „Джон Атанасов“, информираха от българското дружество.


 

Не пропускайте да се регистрирате, за да получите достъп до събитието. Регистрацията е безплатна, но задължителна.

 

ВАЖНО: Ако сте направили резервация за старите дати през 2019 г., то тя е валидна и за февруари 2020 г. 

 

Повече информация за продуктите, които SpaceCAD предлага, можете да намерите ТУК.


 

Източник на снимковия материал: SpaceCAD