IMI, Inc. подкрепя производители на медицинско оборудване. Вижте как да станете част от екипа на компанията у нас

20.05.2020 г.4 мин.


Вследствие от разпространението на коронавирусната инфекция в глобален мащаб редица водещи компании проявиха адаптивност, насочвайки фокуса на производствената си дейност към реализацията на продукти, които да удовлетворят определени моментни нужди на обществото. „Международният производител на електроника Integrated Micro-Electronics, Inc. (IMI) подкрепи производството на животоспасяващо медицинско оборудване и материали”, разказаха пред Инженер.bg от IMI България.

 


IMI подпомага дейността на водещ производител на медицинско оборудване, изработвайки печатни платки за батерии и зарядни устройства за вентилатори и дефибрилатори, научихме от екипа на българското дружество. „Служителите на IMI, Inc. са ангажирани още с разработката на платки за ултразвуково оборудване за заваряване, с помощта на което ще се произвежда медицински текстил, филтри за спринцовки и медицински изделия, както и защитни облекла за еднократна употреба“, споделиха още за читателите на Инженер.bg от IMI България.Изпълнителният директор на IMI, Inc., г-н Артур Р. Тан, изрази готовността на компанията да помага на специалистите на първа линия в борбата с вируса и потвърди желанието на организацията да продължи своята подкрепа в името на здравето на пациентите по целия свят. По думите на г-н Тан това ще позволи на IMI, Inc. да изпълни своята роля за редуциране на негативното въздействие на пандемията върху световната верига за доставки в сферата на здравната промишленост.


IMI България предоставя отлични възможности за професионално развитие на инженерни и средноталанти. Вижте свободните позиции за работа в микросайта на компанията в Борса.bg


Международната мрежа на IMI, Inc. обхваща общо 21 предприятия в 10 държави. У нас глобалното дружество има производствени бази в Ботевград и развоен център в столицата. Най-новото звено на българската компания е заводът в гр. Ниш, Сърбия, което е първото предприятие в този регион на Балканите, осъществяващо производство на електронни компоненти за автомобилната промишленост и за индустриални приложения.„И в България глобалната организация продължава да прилага целенасочени действия за своето развитие. Те включват непрекъснати инвестиции в човешки капитал. Ще се радваме да се запознаем с мотивирани и отговорни технически специалисти, които биха могли да разгърнат своя професионален потенциал именно при нас“, споделиха в заключение от високотехнологичната компания.


Повече информация за Интегрейтид Микро-Електроникс България бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Интегрейтид Микро-Електроникс България, IMI, Inc.

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Интегрейтид Микро-Електроникс България ЕООД
http://www.global-imi.com/