„Роботът – добрият приятел на производствения специалист“ в новия Специализиран бюлетин на Инженер.bg

21.05.2020 г.3 мин.

 

 

 

 

 

Дигитализацията навлиза трайно в индустрията и безспорно дава мощен тласък за увеличаване на производителността, а роботите се превръщат в най-верните „колеги“ на производствените специалисти. Водени от новите реалности и идеята да информираме навременно за новостите в света на високите технологии, наскоро създадохме първата в България специализирана Виртуална библиотека „Роботи“, посветена на индустриалните роботи и роботизираните системи. А за да улесним максимално всички, заети в бранша, направихме и специализиран бюлетин – „Роботи“. Каква любопитна информация ще научавате от него и с какво той се различава от другите ни бюлетини, четете в следващите редове…

 

 

Инкубатор за знания за роботите

 

Новата Виртуална библиотека „Роботи“ има мисията да се превърне в инкубатор за знания за роботите, включително коботите, роботизираните клетки, фабриките на бъдещето, изкуствения интелект – теорията, пазарното предлагане, водещите производители и търговци. Какво още? Анализи, тенденции в развитието и интересни реализирани проекти у нас и на различни места по света.

 

Виртуална библиотека „Роботи“ е неразделна част от структурата на Инженер.bg и като такава е на разположение в режим 24/7 за всички наши читатели. Събраната информация по всяка от темите ще продължи да бъде общодостъпна и след 2020 г.

 

Специализираният бюлетин „Роботи“ ще помага информацията да достига до специалистите от индустрията бързо и лесно, директно чрез електронната им поща.

 

Вече изпратихме първото издание на Бюлетин „Роботи“ за 2020 г.

Вижте го ТУК!

 

Как можете да се запишете?

 

Искате да получавате първи специализирания бюлетин, посветен на роботите? Запишете се на e-mail: info.engineer.com@gmail.com. Напълно безплатно е!

 

 

А, ако и Вие предлагате високотехнологични продукти и решения за роботизация и искате да се включите във Виртуална библиотека „Роботи“ и в специализираните ни бюлетини, ще се радваме да ни пишете на office.engineer.bg@gmail.com или да ни се обадите на тел. 0887 755 542.

 

Очакваме ви! Нека заедно информираме за чудния свят на роботите!

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg