Ритбул ще бъде домакин на уебинар за решения на Heitec за автоматизация и дигитализация на производството

07.05.2020 г.3 мин.

Компанията Heitec Group е специализирана в областта на развоя и производството на решения за индустриална автоматизация, дигитализация и електроника. Тя има над 40-годишен опит и в нея работят повече от 1000 висококвалифицирани специалисти. „Мисията на Heitec е да увеличи продуктивността и да оптимизира производството и самите изделия. Каним всички специалисти, работещи в сферата на индустриалната автоматизация, дигитализацията и електрониката, да се включат в нашия безплатен уебинар, който ще се проведе на 14 май от 10:00 часа“, съобщиха за Инженер.bg от офиса на фирма Ритбул, която предлага продуктите на Heitec Group у нас.

По време на уебинара ще бъдат представени следните системни платформи на Heitec:

  •  Вградена системна платформа HeiSys. Тя намира приложение като IIoT Gateway, свързвайки хора, машини и системи; Box PC, самостоятелно решение; Edge Computing, периферни изчисления за децентрализиран мониторинг, събиране на данни и анализиране;

  •  Системна платформа ATR. Предназначена е за най-тежка експлоатационна среда, като например „черна кутия“ на самолет, петролни платформи и приложения в миннодобивната промишленост и изкопни дейности, както и в среда, в която не е възможно активно охлаждане;

  • Системна платформа HeiPac Vario VPX. Платформата намира приложение в радарни базови станции, военни кораби, ракетни изчислителни системи, командни пунктове и станции, но също така може да бъде използвана при VPX в железопътния транспорт и други приложения.

От фирма Ритбул се обръщат с покана към специалистите от всички сфери на индустрията да бъдат гости на уебинара, за да получат информация и съвместно да обсъдят предимствата на тези високотехнологични продукти. За записвания, моля свържете се с:

Г-н Калин Божков

Мениджър „Бизнес Развитие“ на Ритбул

Мобилен: 0896 733 974
Е-mail: k.bojkov@rittbul.bg

Информация за фирма Ритбул ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Ритбул

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ритбул ЕООД
http://www.rittbul.bg/