Melexis на Career Show: Целим да привлечем качествени специалисти и да направим компанията още по-разпознаваема

18.09.2019 г.4 мин.


Първото издание на изложението за квалифицирани специалисти Career Show се проведе на 10 септември 2019 г. в зала „Арена Армеец“ в гр. София. Събитието събра 130 от най-успешните фирми у нас, които представиха на посетителите своята дейност и свободни в момента работни позиции. Сред тях бе и Melexis България – водещ производител на автомобилна електроника, част от международната група Melexis. „Career Show е събитие с по-различен акцент, което предоставя нови възможности за нас като работодател. По време на кариерни изложения ние традиционно се фокусираме върху търсенето на специализирани кадри за позиции в областта на инженерните направления“, споделиха за Инженер.bg от екипа на Melexis България.


 

От технологичната фирма изразиха положителните си впечатления от това, че форматът на събитието позволява те да се срещнат с хора, чиято професионална квалификация е в разнообразни сфери, тъй като по този начин ще успеят да представят на посетителите вакантните позиции във всички отдели.

 

„Участието ни на Career Show има добавена стойност и за имиджа на компанията – чрез него се надяваме да повишим нейната разпознаваемост, като по този начин ще достигнем и до повече хора“, заявиха още от българското дружество.

 

За студентите, на които тепърва им предстои да се впуснат в дебрите на необятния инженерен свят, Melexis България предоставя разнообразни кариерни възможности чрез своята традиционна стажантска програма. „Нашите усилия са насочени към това да въвличаме младите хора в най-новото в сферата на автомобилните технологии. Изключително удовлетворени сме, когато провокираме у младежите вдъхновение, мотивация и желание за обучение и професионално израстване“, заявиха в заключение от Melexis България.


 

Ако и вие мечтаете да се развивате в иновативна компания и да бъдете част от експертния и сплотен екип на Melexis България, то имате още една възможност да разберете какви са кариерните възможности във фирмата. Елате на предстоящото изложение „Дни на кариерата“ на 15 и 16 октомври 2019 г. в Технически университет – София.

 

Ако искате и вие да сте част от иновативната високотехнологична компания, можете да разгледате кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Повече информация за Мелексис България, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!Източник на снимковия материал: Инженер.bg, Melexis България, Melexis

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Мелексис България ЕООД
https://www.melexis.com/en