ЛогиСофт участва с пет проекта в тазгодишното издание на конкурса „Наградите на БАИТ“

30.01.2020 г.4 мин.През 2020 г. за девети пореден път ще бъдат раздадени „Наградите на Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ)“ в различни категории за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии (ИКТ). Официалната церемония ще се проведе в гр. София през февруари 2020 г. под патронажа на президента на Република България г-н Румен Радев. „Радваме се да споделим с вас, че нашият екип кандидатства в конкурса за втори път с цели 5 проекта. Компанията ни ще се състезава със своите иновативни модулни софтуерни системи за управление в реално време на логистични комплекси и производствени предприятия“, коментираха за Инженер.bg от доказаната инженерингова компания ЛогиСофт.

 

 

Благодарение на своя над 20-годишен успешен опит в различни индустрии и браншове, предлагайки решения на ниво управление на цели фабрики с десетки хиляди входно-изходни сигнала, ЛогиСофт кандидатства в конкурса за втори път с няколко проекта. Дружеството ще се състезава в два раздела: „Значителен корпоративен ИКТ проект“ и „Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика“. В тези категории ЛогиСофт е единствената компания, която участва с модулни софтуерни системи за управление на огромни логистични комплекси в реално време. Решенията на дружеството са внедрени също и в предприятия за производство на шоколад, кафе и керемиди на едни от най-големите производители в света.


 

Имаме надеждата, че нашите значими, изцяло български решения ще бъдат оценени в този престижен конкурс. Надяваме се по този начин и други местни компании да разберат, че има български доставчик, който може да реализира уникални решения за управление на фабрики и логистични комплекси“, споделиха от българската компания.

 

ЛогиСофт се занимава с развойна, инженерингова и консултантска дейност, включително проектиране, програмиране, внедряване, поддръжка и сервиз на автоматизирани системи за индустрията. Дружеството може да се похвали с успешно реализирани проекти в подемно-транспортната техника, хранително-вкусовата промишленост, както и във фармацията, козметиката, енергетиката и др.


 

Тази година в конкурса „Наградите на БАИТ“ за 2019 г. са подадени общо 108 кандидатури, регистрани от личности, компании и институции. Най-голяма и оспорвана ще бъде конкуренцията в категорията „Успешен ИКТ продукт/услуга“, в която се състезават 23 иновативни проекта, разнообразни по отношение на мащаб и сфера на приложение.

 

Повече информация за ЛогиСофт ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: ЛогиСофт, БАИТ

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ЛогиСофт ЕООД
http://logisoft.bg/bg/