БиблиотекаТермопомпени системи

Интерметал: „С термопомпа LG Therma V split с вграден бойлер пестите място и се наслаждавате на комфорт у дома и в офиса“

4 мин.Искате да спестите място, като едновременно с това да разчитате на комфортно отопление и постоянно наличие на битова гореща вода? Българската фирма Интерметал, специализирана в предлагането на отоплителна и ВиК техника, има решение за Вас! „Представяме на вниманието на всички наши клиенти термопомпите LG Therma V split с вграден бойлер. Техният иновативен дизайн ги превръща в компактно и лесно за монтаж оборудване“, заявиха от Интерметал.Всички модели от гамата LG Therma V split разполагат с вграден бойлер в обем от 200 l за битова гореща вода, като е възможно нейната температура да достигне до 80 °С.


Термопомпите работят в следните граници на външната температура:

 - Режим на охлаждане: от 5 °С до 48 °С;

 - Режим на отопление: от -20 °С до 35 °С.


Коефициентът на преобразуване COP (Coefficient of Performance), който определя ефективността на машината в отоплителен режим, варира от 3.83 до 4.32 за цялата гама уреди.


„LG Therma V split с вграден бойлер дава възможност за управление на два кръга с индивидуален контрол. Към машината трябва да се вземе и Modbus Cоnverter, който е включен в цената“, уточниха от Интерметал. Вътрешното тяло може да бъде подвързано с трифазно или монофазно захранване по избор.Освен високоефективните термопомпи на LG, в портфолиото на Интерметал можете да откриете още много предложения за оптимален микроклимат във Вашия дом, офис или производствена сграда. „Климатици, чилъри, термопомпи, мултисплит системи, VRF системи, вентилационно-рекуперативни модули, котли, слънчеви колектори, подово отопление – разнообразието е огромно, а нашите експерти са на разположение, за да съдействат за правилния избор на всеки наш клиент. Сред производителите, с които работим, са доказани имена като LG, Samsung, Rehau, Elbi, Oventrop и мн.др.“, посочиха от българското дружество.


Интерметал представя и решения за индустрията от неръждаема стомана, включително ламарина, рулони, тръби, арматура и т.н. Компанията разполага със сервизен център с възможност за рязане на листов материал от рулони до 3 mm дебелина, с модул за шлайфане и фолиране.


Повече информация за Интерметал ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 


Източник на снимковия материал: Интерметал, LG

Още от нашите библиотеки