Т и Д Инженеринг е доверен партньор на електро дружествата в България

15.05.2019 г.4 мин.

In Macedonian   In Romanian   In Serbian


Т и Д Инженеринг е българско дружество, утвърдено в инженеринговите дейности в областта на енергетиката, електротехниката и електрониката. Разнообразие от дейности и богато портфолио от успешно изпълнени проекти стоят в дълбоките основи, върху които компанията продължава своето развитие и днес. „Работили сме с голяма част от инвеститорите и възложителите в българската енергетика, инфраструктура и индустрия. От години сме партньор и системен интегратор на световно доказаните имена ABB, General Electric, Siemens, Schneider Electric”, заявиха за Инженер.bg от Т и Д.



Качеството си на работа българската инженерингова компания удостоверява със сертификати за качество и безопасност, като е член и на Камарата на строителите в България за изпълнение на строежи от трета група, а именно: Енергийна инфраструктура от първа до трета категория. Т и Д Инженеринг притежава и удостоверения, издадени от Държавната агенция по метрология и технически надзор за поддържане, ремонтиране и преустройство на подемни съоръжения.


„Един от дългогодишните ни клиенти е Електроразпределение Север АД. Съвместната ни работа датира от 2007 г., като оттогава извършваме доставка, въвеждане в експлоатация и гаранционна поддръжка на SCADA системи за дружеството. А от 2011 г. имаме рамков договор за проектиране, рехабилитация и въвеждане в експлоатация на система за телемеханика в подстанции и възлови станции“, разказаха от Т и Д Инженеринг.


Друг енергиен оператор, доверил се на услугите и професионализма на Т и Д Инженеринг е ЧЕЗ Разпределение. В периода от 2006 г. до 2009 г. българската инженерингова компания изгражда SCADA система и телемеханика на 13 възлови станции на електроразпределителното дружество, както и реконструкции на килии в различни подстанции.


„За ЧЕЗ сме изпълнили също така проектиране и реконструкция на разпределителни (възлови) подстанции „Хисаря” ,“ Борован“ и „Стоян Едрев“ с подмяна на релейни защити и ретрофит на прекъсвачи средно напрежение“, поясниха от компанията.

 

„Основната задача пред нашия висококвалифициран екип е да предложи на клиентите продукти и услуги, отговарящи на техните индивидуални изисквания, които същевременно са изцяло подчинени на международните стандарти и норми, при това на разумна цена“, коментираха от Т и Д Инженеринг.

 

Повече информация за Т и Д Инженеринг ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!



Източник на снимковия материал: Т и Д Инженеринг

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Т и Д Инженеринг ЕООД
http://www.tid-engineering.bg/bg/