Бързо, лесно и прецизно определяне на състоянието на трансформатори? Вижте най-новото предложение на Megger – TTRU3

20.09.2019 г.4 мин.

In Macedonian

 


Искате да знаете какво е механичното състояние на даден трансформатор? Вече е достатъчно да прелистите набързо ръководството на новия TTRU3 от Megger и да започнете работа с него – толкова лесно се използва“, заявиха за Инженер.bg от Мегер България – дъщерно дружество на доказания производител на контролно-измервателна техниха Megger Group. Ето какво още научихме за трифазния уред за тестване на коефициент на трансформация TTRU3.


TTRU3 е важен инструмент, с който бързо, лесно и прецизно може да се определя състоянието на трансформатори. А това се дължи до голяма степен на революционния му дизайн. Уредът използва патентован – т.нар. изчакващ, метод на изпитване на съотношението на коефициента на трансформация, за да извърши пълна серия от измервания на трансформатора“, разясниха от Мегер България.Да видим и кои са останалите предимства на TTRU3:


 - Ярък сензорен екран: Седеминчовият сензорен дисплей позволява лесно да се вижда и работи на тъмно или при прекалено ярка светлина, както и при температури до -20 °С. А иконите на дисплея са достатъчно големи, за да опростят максимално използването на уреда;

 - Точен и бърз: „TTRU3 използва 3Ø стъпков тест, който дава резултати, на които можете да се доверите и при под 10 s на тест. Всъщност точността е най-впечатляващото при този инструмент. Начинът му на функциониране ви осигурява повече време в работния ден“, коментираха от българското дружество.

 - Оборудване е с висококачествени присъединителни клещи: Изводите на TTRU3 се предоставят с индустриални Келвин клещи с регулируеми 3-инчови челюсти и бананови входове. По този начин връзките с трансформатори или клемни блокове са лесни и безопасни.


Новото предложение допълва богатото ни портфолио от съвременни уреди за диагностика и тестване, които Megger разработва, за да оптимизира работата и точността на електрическите измервания, удовлетворявайки изискванията и нуждите и на най-взискателните потребители“, посочиха от Мегер България.


„Разполагаме със собствен сервиз на всички продукти от гамата на Megger Group“, подчертаха още от българското дъщерно дружество.


Повече информация за Мегер България ЕООД, Лепилни технологии, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Мегер България, Megger

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Мегер България ЕООД
www.megger.com