Мегер България подарява термовизионна камера Megger TC3231 при закупуване на избрани тестери на съпротивление

07.05.2020 г.4 мин.


Мегер България обяви специална промоционална кампания за всички свои клиенти! „Само сега, закупувайки избрани продукти от портфолиото ни, ще получите уникален подарък – термовизионна камера Megger TC3231“, съобщиха за Инженер.bg от българското дъщерно дружество на лидера в производството на измервателна апаратура Megger. Повече за включените продукти в офертатабихте могли да научите в днешния материал.


 

Микроомметри от серията DLRO са сред продуктите, включени в промоцията. Уредите измерват контактно съпротивление на превключватели и прекъсвачи, връзки в корпуси на самолети, железопътни и тръбопроводни съединения, като това са само някои от множеството им приложения. „Микроомметрите на Megger се отличават с висока точност, улеснена работа и позволяват измерване на съпротивление с резолюция до 0.1 микроома“, посочиха от Мегер България.Компактните тестери на изолационни съпротивления MIT 515/525/1025/1525 са с клас на безопасност CAT IV и са предназначени за изпитване и обслужване на високоволтово електрическо оборудване. Те също са част от промоционалната кампания. Уредите са затворени в здрав корпус, което ги прави лесни за носене и съхранение. Освен измерване на изолационни съпротивления, серията MIT предлага различни диагностични тестове като индекс на поляризация, съотношение на диелектрична абсорбция, стъпално напрежение, диелектричен разряд и изпитване на линейно нарастване.С пролетнo-лятната оферта на Мегер България, ще получите безплатна термовизионна камера при закупуване и на тестер от серията S1. „Тестерите за измерване на изолационно съпротивление S1 са предназначени, специфицирани и изпитани да отговарят на строгите изисквания на електрическите устройства през 21-ви век. Освен солидната и здрава конструкция, устройствата позволяват извършване на точни измервания на изолационното съпротивление в екстремни условия с високо ниво на шум”, обясниха от българското дружество.


 

Тестерът за въртящи машини и ел. съоръжения MTR105 е със степен на защита IP54, което го прави особено подходящ за използване, дори при неблагоприятни работни условия с наличие на влага и прах. Уредът е измервателна категория CATIII с мощност 600 V (б.ред. работна височина до 3000 m). MTR105 също ви дава възможност да получите подарък – термовизионна камера TC3231.


Повече информация за офертата на Мегер България можете да откриете в Промо.bg.


Повече информация за Мегер България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

 

Източник на снимковия материал: Megger, Мегер България

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Мегер България ЕООД
www.megger.com