DTS: Frost & Sullivan отличиха новия UPS на Socomec – MODULYS XL, с „Иновативен нов продукт“ за 2020 г.

04.08.2020 г.5 мин.


Със своите успешни иновации в областта на UPS системите вече пет десетилетия едно от последните решения на Socomec – високоефективно UPS устройство MODULYS XL – бе отличено с наградата на Frost & Sullivan за продуктова иновация за 2020 г. „Концепцията за модулно изпълнение в областта на UPS устройствата не е нова, но със своето решение MODULYS XL Socomec тя извежда тази модулност на следващо, по-високо ниво. Това, което е впечатлило Frost & Sullivan, е уникално ергономичният и гъвкав дизайн, който предлага най-доброто от двете сфери – най-висока степен на гъвкавост за индивидуално персонализирано решение, и едновременно с това осигурява предимствата на стандартизираните устройства“, съобщиха за Инженер.bg от фирма DTS – „Цифрови преносни системи“, ексклузивен дистрибутор и сервизен център на Socomec за България.С наградата си за продуктова иновация за 2020 г. утвърдената консултантска компания Frost & Sullivan отличи стремежа и отдадеността на Socomec за постигане на оптимално ниво на детайлизиране в модулните UPS системи. MODULYS XL е модулен UPS, базиран на силови модули с мощност 200 kW. Капацитетът на един UPS може да бъде разширен до 1200 kW и системата може да включва до четири устройства, свързани паралелно. „Конфигурацията на MODULYS XL оптимално балансира средното време между отказа и преминаване към вграденото резервиране на захранването. Крайните потребители вече не трябва да се притесняват от загуби на мощност, причинени от недостатъчно модули или от увеличени разходи за обслужване, причинени от добавяне на повече модули, отколкото е необходимо“, поясниха от доказаната българска инженерингова и търговска фирма. По същество тази система осигурява оптималната степен на модулност за постигане на високоефективни UPS системи, като същевременно поддържа уникалните характеристики и предимства на традиционната модулна UPS система. Най-просто казано, с MODULYS XL се постига по-високо и усъвършенствано ниво на модулна UPS система в сравнение с тези, които се предлагат на пазара.Друг важен и впечатляващ аспект в дизайна, повишаващ надеждността и здравината на UPS устройствата на системно ниво, е иновативното и стандартизирано по уникален начин решение за заеманото пространство при свързване на модулите, което не възпрепятства повишаването на надеждността и в същото време опростява и намалява до висока степен времето за монтаж и разходите. MODULYS XL е изключително удобна система за използване и е проектирана с голямо внимание към детайлите, свързани с безопасността и поддръжката. Възможността за техническо обслужване в работен режим позволява да се извършват дейности по поддръжка без никакво въздействие върху степента на защита на потребителските товари.


„Иновативната концепция на MODULYS XL осигурява постоянна защита на потребителите в реално време, реагирайки на увеличени натоварвания или управление на всички аспекти на жизнения цикъл на системата с висока степен на безопасност и впечатляваща скорост. В комбинация с допълнителните налични опции MODULYS XL гарантира безпрецедентна експлоатационна готовност и гъвкавост, за да отговори на нуждите на съвременното критично оборудване“, коментираха в заключение от DTS – „Цифрови преносни системи“.


Повече информация за DTS – „Цифрови Преносни Системи“ ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: DTS – „Цифрови преносни системи“, Socomec

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

DTS – Цифрови Преносни Системи ООД
http://www.dts-ups.com/