DTS – „Цифрови преносни системи“ с покана за традиционния си мащабен годишен семинар „Ден на техниката“

31.10.2019 г.3 мин.


DTS – „Цифрови преносни системи“, ексклузивен дистрибутор и сервизен център на Socomec за България, ще проведе своя превърнал се в традиционен семинар на тема: „Ден на техниката“ на 13 ноември 2019 г. По време на събитието с партньори и клиенти от цялата страна ще се дискутират иновативните UPS системи и технологии за мониторинг, превключване и защита ниско напрежение (НН) на Socomec, както и устройствата за превключване на Terasaki. Също в съответствие с традициите събитието ще се проведе в хотел „Холидей Ин“, София.


„Каним всички специалисти с професионален интерес към темите на събитието да бъдат наши гости. Участието е безплатно, необходимо е единствено предварително да се регистрирате онлайн или да потвърдите присъствието си на телефон 0887 877 002 или 02/931 03 97“, съобщиха за Инженер.bg от офиса на фирмата.

 

 

Лектори на семинара ще бъдат специалисти от френската компания Socomec, световен лидер в развоя и производството на UPS системи и комутационно оборудване, както и от японската фирма Terasaki Electric, която е с над 95-годишна история в областта на иновативните средства за защита и контрол на електрически системи ниско напрежение.


В рамките на семинара ще се проведе и уебинар с презентация на живо, посветен на възможностите за предотвратяването на рискови ситуации при фотоволтаични инсталации и обучение как правилно да се конфигурират UPS системите.


Пълната програма на семинара, който ще се проведе на 13.11.2019 г. с начален час 9.00 часа в хотел „Холидей Ин“, бихте могли да видите ТУК.


В края на събитието DTS – „Цифрови преносни системи“ ще покани всички присъстващи на коктейл и ще проведе лотария с награда UPS NETYS – PE 850VA.


Регистрация за участие можете да направите през сайта на компанията ТУК, както и на мобилен 0887 877 002 и телефон 02/931 03 97.Повече информация за DTS – Цифрови Преносни Системи ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: DTS – „Цифрови преносни системи“

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

DTS – Цифрови Преносни Системи ООД
http://www.dts-ups.com/