ИВД Инженеринг представя едно- и двустъпални бутални въздушни компресори 2-25 hp на Ingersoll Rand

29.11.2019 г.5 мин.

     


От съвременните системи за сгъстен въздух се очаква да се отличават с висока ефективност и надеждност на работа. Ето защо едно- и двустъпалните бутални компресори на Ingersoll Rand представляват оптимално решение за приложения, които изискват надеждно подаване на компресиран въздух в ежедневни технологични процеси. „Независимо дали става дума за обслужване на превозни средства, търговски или промишлени приложения, Ingersoll Rand може да предложи оптимално решение, което да увеличи производителността на компресорните инсталации. Буталните въздушни компресори на компанията са проектирани да гарантират ефективност, издръжливост и дълъг експлоатационен живот“, коментираха за Инженер.bg от фирма ИВД Инженеринг, оторизиран представител на Ingersoll Rand за България.


 

Повишаване на производителността


Доказаната конструкция и отличните работни показатели помагат да се намалят разходите в тежки експлоатационни условия. „Издръжливостта на компресорите се дължи на чугунената конструкция и компонентите с дълъг срок на употреба, които са проектирани да осигурят безпроблемно използване“, допълниха от ИВД Инженеринг. Лесният достъп до системните компоненти гарантира бърза рутинна поддръжка и подмяна на части, като помага за удължаване живота на компресора.


Решения, които работят в полза на потребителя


В портфолиото на Ingersoll Rand потребителите могат да намерят едностъпални и двустъпални компресори, задвижвани от газови двигатели или електрически двигатели, мобилни и стационарни изпълнения и специфични комплекти от аксесоари, които да отговарят най-добре на съответното приложение.


Кое е уникалното в буталните компресори на Ingersoll Rand?


Компонентите с висока здравина, лесното обслужване, 100% непрекъсната работа и голямото разнообразие от размери и конфигурации – това са предпоставките за постигането на високата производителност на буталните компресори Ingersoll Rand. Те се отличават със:


- Здрава конструкция, изработена изцяло от чугун (A);


 - Подвижни ремонтопригодни и оребрени цилиндри, елиминиращи появата на места с висока температура (B);


 - Оребрен междинен охладител, намаляващ експлоатационната температура, удължаващ живота на помпата и подобряващ ефективността (C);


 - Еднокомпонентна мотовилка с малък брой износващи се части, опростяващ поддръжката (D);


 - Прецизно балансиран конзолен колянов вал, отличаващ се с безшумна и плавна работа (E);


 - Надеждни тръбни вентили от неръждаема стомана, които са оптимизирани за повишен обемен коефициент на полезно действие (F);


 -  Превключвател за ниско ниво на маслото, осигуряващ постоянна защита срещу работа с влошено смазване (G);
 - Центробежен регулатор на налягането и производителността, стартиращ на празен ход за максимална защита на двигателя и стартера (H);


 - Просто и надеждно смазване чрез разпръскване, елиминиращо нуждата от маслена помпа, което представлява евтино и лесно за поддръжка решение (I).

 

Въздушните компресори представляват значителен разход за предприятията и имат голямо значение за успеха на извършваните с тях дейности. Изборът на издръжлив и надежден бутален компресор на Ingersoll Rand позволява на потребителите да постигнат максимален експлоатационен живот на направената инвестиция.


За да отговори на различните специфични приложения, компанията е разработила различни варианти на бутални компресори. Те се отличават с широк диапазон от работни характеристики и функции, като се предлагат в различни пакетни решения. „Ingersoll Rand произвежда всичко – от стационарни модели с електродвигатели за промишлени и търговски приложения, до мобилни газови агрегати, които могат да се използват на места без достъп до електрозахранване“, коментираха в заключение от ИВД Инженеринг.Повече информация за ИВД Инженеринг ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: ИВД Инженеринг, Ingersoll Rand

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ИВД Инженеринг ООД
http://ivdengineering.com