РАИТ-ЕЛ: Залагаме на електроматериали от водещи производители, складови наличности и гъвкави гаранционни условия

30.07.2020 г.5 мин.


Фирма РАИТ е основана през 2014 г. И днес, както и в началото основният ѝ предмет на дейност включва внос и дистрибуция на електроматериали и производство на ел. табла. Всички продукти в обширното портфолио на компанията се доставят чрез директен внос от доказани европейски производители. „Освен че предлагаме висококачествени продукти, извършваме и доставки чрез собствен транспорт до адрес на клиента на кабели и проводници, електроапаратура, електроинсталационни материали, осветителни тела и електрически изделия. С цел да отговорим на нуждите на всеки наш клиент, във всеки момент, поддържаме сериозни складови наличности“, коментираха от РАИТ за Инженер.bg.


 

Фирма РАИТ предлага проектиране и изработване на:

 

 - Главни и разпределителни табла за ел. енергия в промишлени обекти и жилищни сгради;

 - Електромерни табла;

 - Табла за автоматизация и контрол.

 

С цел да оптимизира организацията на дейността си, компанията работи активно по внедряването на система за управление на качеството в съответствие с изискванията на международния стандарт ISO 9001:2015.


 

От 2017 г. фирма РАИТ е вносител на продуктите на словенската фирма TEM Catez, специализирана в производството на ключове и контакти. TEM Catez има 40-годишна история и предлага адаптируеми, технологично иновативни и естетически красиви продукти, които са важен елемент от всяка жизнена и работна среда у дома и в офиса. ТЕМ произвежда три дизайнерски линии  Pure, Line и Soft, които са разработени в съзвучие с модерния, изискан и независим начин на живот, както и три класически линии с неутрален, компактен и елегантен дизайн, хармонично вписвани в интериора на всяка работна или жилищна зона.


„Наши клиенти са дистрибутори и търговци на едро, електромонтажни фирми, индустриални предприятия и държавни институции, електроинсталатори, ОЕМ-предприятия (б.ред. Original Equipment Manufacturer), както и всички дистрибутори и търговци на едро и дребно, чрез които фирмата реализира своите продукти във всяка точка на страната“, споделиха от компанията.

 

Към момента РАИТ разполага с два собствени обекта – специализиран магазин за електроматериали в центъра на гр. София и складова и производствена база в околностите на София, в с. Световрачене.


 

„Фирма РАИТ се стреми непрекъснато да повишава качеството на предлаганите услуги. Основен наш приоритет е клиентите ни да са доволни. Постигаме го, като предлагаме качествени продукти на конкурентни цени и бързо изпълняваме всяка доставка“, посочиха от българското дружество.

 

Компанията предлага обширна продуктова гама на склад, както и възможност за задържане на стоки на склад. „Тази опция е изключително полезна при специфични продукти с обичаен дълъг срок на доставка. По този начин осигуряваме бързо обслужване за производството на ОЕМ предприятия и доставка до всяка точка на България без начисляване на транспортни разходи“, уточниха от РАИТ.

 

„Предлагаме гъвкави гаранционни условия за всяка наша стока. Нашите специалисти ще намерят бързо най-правилното решение за Вашите потребности“, добавиха в заключение от фирмата.


 

Повече информация за РАИТ-ЕЛ ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: РАИТ-ЕЛ ЕООД

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

РАИТ-ЕЛ ЕООД
https://rait.bg/