ЕТА-СИС: Разработваме специални електронни устройства за сигнално-охранителна дейност и GSM комуникация

31.07.2020 г.4 мин.

 

Фирма ЕТА-СИС ООД, гр. Варна, е специализирана в проектирането и производството на сигнално-охранителни системи, специализирани електронни устройства, както и на компоненти за сигнално-охранителна дейност и банкова сигурност, като разработва и внедрява уникални технически решения. По отношение на системите за оповестяване, най-вече в областта на GSM комуникацията, ЕТА-СИС заема едно от водещите места в страната. „Универсалност, мултифункционалност, еднотипност, приемственост, усъвършенстване, възможност за надграждане, удобство при монтаж и употреба, качество, съдействие, персонализиране на продукти – това са основните принципи, от които се ръководим в нашата дейност“, споделиха пред Инженер.bg от компанията.

 

Следвайки своите основни принципи, ЕТА СИС произвежда универсални устройства с много възможности, за да могат клиентите им сами да решават кои от тях да използват. Мултифункционалността също е важно условие за сферата на дейност на компанията. Ето защо всички произведени от нея изделия са с различно предназначение, но се програмират по сходен начин. Това дава възможност на потребителите, ако вече са използвали оборудване на ЕТА СИС, лесно да преминат към работа с ново устройство от производителя.

 

„Когато създаваме нов продукт на базата на предходна наша разработка, запазваме напълно старата функционалност и стереотипа на монтаж, програмиране и използване. Например, всяка нова версия на GSM комуникатор запазва програмирането и всички функции на старата версия, като само се добавят някои допълнителни възможности“, обясниха от ЕТА СИС.

 

Българският производител предлага опции за надграждане на много от своите устройства. Те представляват допълнителни приставки, които се монтират лесно и добавят още функционалности. Също така, на платките на устройствата са изведени всички необходими кабели и букси, а когато е необходимо, са осигурени шаблони за монтаж, което допълнително улеснява инсталацията.

 

„Ние непрекъснато подобряваме нашите продукти. Новите версии на устройствата обаче, в повечето случаи остават невидими за нашите клиенти, защото фърмуерът им автоматично се ъпгрейдва. Така устройството Ви не остарява морално, защото винаги е с най-модерния софтуер. Уведомяваме клиентите за значителните промени, нововъведения и добавени функционалности, но оставяме на тях да решат дали и какво ще използват. Ако не желаят новите възможности, просто продължават да боравят с устройството както досега“, обясниха още специалистите от фирмата.

 

Другото направление, в което ЕТА СИС е специализирата, е производството на противоударни и бронирани стъкла за банкови офиси, обменни бюра, финансови институции, бронирани машини и др. „Куршумоустойчивите ни стъкла от класове BR2-NS и BR3-NS са преминали изпитанията както на МВР, така и на военните и единствени в България притежават продуктов сертификат, издаден от Изпълнителна агенция „Изпитвания и контролни измервания на въоръжение, техника и имущества”“, споделиха в заключение от фирмата.

 

Повече информация за продуктите, които ЕТА-СИС предлага, ще намерите ТУК.

 

Източник на снимковия материал: ЕТА-СИС ООД