Ел Ди Джи ООД: Practibox S от Legrand – хармония в интериора и широка функционалност за инсталаторите

13.07.2020 г.4 мин.


Practibox S представлява гама разпределителни табла, проектирани от световния технологичен лидер Legrand, в съответствие с най-добрите инсталационни практики. Дизайнът на таблата е съобразен с жилищния сектор и е подходящ за инсталация както в къщи и апартаменти, така и в малки офисни сгради. „Гамата разпределителни табла Practibox S се отличава с високо качество и редица предимства – чупещи се кабелни входове; хоризонтален монтаж на клеморедите без употреба на инструменти; възможност за вертикално регулиране нивото на инсталация благодарение на продълговатите отвори за винтове; възможност за вертикално завъртане на вратата; отваряне на вратите до 180° и др.“, коментираха за Инженер.bg от утвърдената търговска фирма Ел Ди Джи ООД, официален дистрибутор на Legrand за България.


 

„Също така таблата за вграден монтаж позволяват съединяване помежду си. Възможността за отделяне на рамката от останалата част на артикула улеснява монтажа на таблото. Practibox S се радва на висока потребителска оценка и търсене“, допълниха от Ел Ди Джи ООД.

 

Серията разпределителни табла Practibox S включва разнообразие от размери – в 1 до 4 реда, при модулност от 4 до 18 модула на ред. Тази серия на Legrand е единствената на българския пазар, която предлага едноредово разпределително табло с 22 модула както за вграден, така и за открит монтаж. Таблата се предлагат с бели плътни или прозрачни опушени врати във всичките си версии и отговарят на изискванията на международния стандарт IEC 61439-3.


 

„Всяко табло е в самостоятелна картонена кутия, която ярко се откроява със своята привличаща вниманието визия. Практичната опаковка е придружена от информация, улесняваща избора на подходящия за конкретната инсталация продукт. На гърба на опаковъчната кутия има изобразен шаблон, който осигурява защита на отвора на конзолата по време на инсталацията“, посочиха от доказаната търговска фирма.

 

От Ел Ди Джи ООД споделиха в заключение, че фирмата разполага с налични на склад табла Practibox S на френския производител Legrand. „Имаме възможност да осигурим професионална консултация, висококачествено обслужване, адаптирани складови наличности и бързи доставки при необходимост“, допълниха специалистите на фирмата.


 

Повече информация за Ел Ди Джи ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Ел Ди Джи ООД

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ел Ди Джи ООД
https://ldg-bg.com/bg-bg/