Цифров тестер на изолационно съпротивление Testboy TV 430N на много по-добра цена! От Ритбул. Само през юни

17.06.2019 г.3 мин.

„Най-важният аспект при измерването на изолационно съпротивление е да се елиминира ефектът от остатъчен капацитет. Това се постига при измервания с DC напрежение“, коментираха от фирма Ритбул. Компанията обяви промоционална цена на цифров тестер на изолационно съпротивление Testboy TV 430N през юни т.г. „Държим на качествените продукти и услуги и се стремим да предоставяме само доказани предложения от водещи европейски производители“, добавиха от компанията за Инженер.bg.


 

Ритбул е доказана българска търговска фирма, която осъществява внос и дистрибуция на технически изделия за електроизграждане, производство и автоматизация. Компанията е оторизиран вносител на водещи производители, с които е изградила стабилни партньорски взаимоотношения.


 

Една от основните характеристики на цифровия тестер Testboy TV 430N е предназначението му да отчита изолационното съпротивление на устройства, електрически системи и вериги с три тестови напрежения – 250 V, 500 V и 1000 V. Освен това, уредът разполага с вградени тестери със звукова сигнализация за верига и за АС напрежение в диапазона 0 – 600 V. Измервателният обхват на уреда е от 2 mΩ до 2000 mΩ.

 

Само до края на юни имате възможност да се възползвате от специалната оферта на компанията и да вземете цифрови тестер Testboy TV 430N на преференциална цена.

 

Повече за промоционалната кампания можете да научите в Промо.bg.

 

Повече информация за Ритбул ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: РитбулTestboy.de

 

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ритбул ЕООД
http://www.rittbul.bg/