Текра: Симфония от красота и практичност в дома, офиса и хотела със серията ключове и контакти Aria на Ospel

14.05.2020 г.4 мин.

 

„Да обогатяваме портфолиото ни с разнообразни висококачествени и надеждни решения, които имат добавена стойност за потребителите, е основна бизнес цел на Текра. А серията ключове и контакти Aria на полския производител Ospel са буквален израз на стремежа ни да предлагаме продукти, съобразени с персоналните изисквания на нашите клиенти“, разказаха пред Инженер.bg от екипа на утвърдената търговска компания, която осъществява дистрибуцията на богата гама от продукти в сферата на сградните енергийни, информационни и алармени електроинсталации. Повече за иновативната серия можете да прочетете в следващите редове.

 

 

Ключ към Вашата креативност

 

„Серията ключове и контакти Aria съчетава модерен дизайн, идеални пропорции и изчистени линии, а декоративните елементи се предлагат в широка гама от цветови комбинации. Потребителите могат да дадат воля на своето въображение, като персонализират ключовете и контактите спрямо своите индивидуални предпочитания. Деликатните цветни акценти между рамката и клавиша са отлично допълнение към интериора на всеки дом. Потребители могат да изберат и декоративните елементи в златен или сребърен цвят“, обясниха от фирма Текра.

 

 

Модерни функционалности

 

Всекидневната е център и убежище за ползотворно и приятно време, прекарано у дома, изпълнено с разнообразни активности. В този контекст серията Aria е оптимално решение за организиране на пространството. „Контактите са разработени в съответствие с необходимостта от свързването на все повече RTV оборудване. Можете лесно да управлявате своите инсталации с помощта на розетките, високоговорителите и тройните контакти. Ново попълнение към серията е и USB зарядното“, обясниха още специалистите от Текра.

 

 

Гаранция за сигурност и удобство

 

„Контактите Aria са устойчиви срещу напръскване и имат ниво на защита IP44, благодарение на уплътняващия елемент в тях, а комплектът за запечатване на контактите гарантира сигурността в дома. Всичко това ги прави подходящи и за Вашата баня“, посочиха от компанията.

 

 

От Текра допълниха още, че интензивността на осветлението може да бъде контролирана с димер, а количеството дневна светлина – посредством ключ за управление на щори.

 

„Рамките за серията Aria са универсални и могат да бъдат сглобени във вид на хоризонтални и вертикални модули. Решенията са предназначени за вграден монтаж в конзоли с диаметър 60 mm, а механизмите – на многомодулни рамки - хоризонтално или вертикално - с помощта на конзолни кутии с междуцентрово отстояние 71 mm”, заявиха в заключение от доказаната българска търговска компания.

 

Повече информация за Текра ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

 

Източник на снимковия материалТекра

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Текра (Телетек) ЕООД
www.tekra.bg