Ритбул: Нови редови клеми TOPJOB S с лост и интуитивен монтаж върху шина обогатиха продуктовата гама на WAGO

25.07.2020 г.3 мин.

 

 

 

 Нови редови клеми TOPJOB S с лост и номинално напречно сечение от 4 mm2 са част от продуктовата гама клеми на WAGO за монтаж върху шини. „С новото изпълнение WAGO попълни диапазона на редовите си клеми с лост за проводници с напречни сечения от 2.5 mm2 до 16 mm2. Те са отлично допълнение към продуктовата гама на производителя за монтаж върху шини и лесно се комбинират със съществуващите редови клеми, независимо дали са с бутони или с работни слотове. Например при тях се използват същите джъмпери и система за маркиране“, информираха за Инженер.bg от фирма Ритбул, оторизиран дистрибутор на WAGO за българския пазар.


„Най-голямото им предимство е интуитивното свързване чрез лостова система, която не изисква каквито и да било инструменти за отваряне/затваряне и осигурява ясна индикация за прекъсната връзка, когато лостът е вдигнат“, уточниха от компанията. Наред с другите възможни приложения редовите клеми с лостова система за монтаж върху шини са подходящи за бързо и лесно свързване към електрозахранващата мрежа.

 

В допълнение от Ритбул обясниха още, че се предлагат проходни клемни блокове за два и три проводника в сив, син и зелено-жълт цвят за заземителен проводник. Външната връзка се осъществява с лостова система, а за вътрешната е възможно използването на бутон или на операционен слот. Лостът улеснява едновременното свързване на трудни за огъване многожилни проводници с обвивка. Освен това интуитивното отваряне на клемите с помощта на лост без инструменти, намалява значително времето, необходимо за повторно свързване.

 

 

„Редовите клеми WAGO за монтаж върху шина се предлагат в три различни варианта: лост, бутон и работен слот, като по този начин дават възможност за избор на подходящия клемен блок за всяко приложение“, коментираха в заключение от българското дружество.

 

Информация за фирма Ритбул ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

 

 


Източник на снимковия материал: Ритбул, WAGO

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ритбул ЕООД
http://www.rittbul.bg/