Палитра от продукти на специални цени до края на месеца избери! В магазините на LDG

27.07.2020 г.4 мин.


Фирма Ел Ди Джи ООД (LDG) е доказана българска компания, занимаваща се с внос и дистрибуция на висококачествени продукти и решения за различни видове електроинсталации, както и на инструменти, подходящи за разнообразни приложения. От компанията обявиха пред Инженер.bg, че са подготвили нови промоционални изненади за всички свои клиенти. „Заповядайте в магазините ни в София на ул. „Околовръстен път“ №68 и ул. „Нишава“ №159, където ще намерите всички промоционални продукти, както и още много други. Очакваме Ви и на лични съобщения в нашата Facebook страница, чрез която също можете да поръчвате“, обърнаха се към клиентите си от компанията.


 

В промоционалното предложение на фирма LDG ще откриете следните артикули:

 

 - Комбинирани клещи Knipex VDE 1000 V – хромирани с ръкохватка 180 mm;

 - Комплект отвертки Wera Kraftform Kompakt VDE 1000 V, 7 части с ръкохватка 817 VDE, 4 броя шлицове с размери: 0.4x2.5, 0.6x3.5, 0.8x5, 1x5.5 и PH1, PH2;

 - Прожектор Ledvance – 20 W, IP65, 4000 K, 2100 lm, IK07 в черен цвят;

 - Бърза връзка WAGO за твърди проводници, 3х0.5-2.5 mm², оранжева;

 - Бърза връзка WAGO за твърди проводници, 5х0.5-2.5 mm², жълта.


 

Продуктовата гама на компанията включва електроинсталационни материали, разпределителни табла ниско напрежение, прекъсвачи и дефектнотокови защити ниско напрежение, структурно окабеляване, домофонни системи, кабелоносещи системи, кабели, проводници и кабелна апаратура, осветителни тела, аварийно осветление, индустриални щепселни съединения и мн.др.


 

В LDG държат на предварителната професионална консултация на клиентите, преди те да взема решение за покупка, а фирмата поддържа портфолио от качествени продукти и оптимални стокови наличности. „Извършваме доставки до обектите, както и професионална помощ и съвети по време на инсталацията. Нашият комплексен подход, а именно най-високо техническо ниво на продуктите и квалифицирани услуги, ни печелят многобройни доволни и лоялни клиенти“, коментираха от LDG.

 

Допълнителна информация за промоционалното предложение на Ел Ди Джи ООД, бихте могли да откриете в Промо.bg!

 

Повече информация за Ел Ди Джи ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Ел Ди Джи

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ел Ди Джи ООД
https://ldg-bg.com/bg-bg/