Изумруден и загадъчен – Мианмар е най-отдалечената точка, в която Филкаб продава електроинсталационни материали

09.07.2020 г.4 мин.


Дейността на българската производствена, инженерингова и търговска фирма Филкаб, специалист в електрообзавеждането, автоматизацията и електроинсталационните материали, все по-често излиза извън границите на страната, а понякога дори и много надалеч извън пределите на Европа. Днес ние от екипа на Инженер.bg, заедно със специалистите от компанията, решихме да Ви запознаем с богатия асортимент от продукти за електроинсталации, които можете да намерите в електронния каталог на фирмата, както и с любопитни факти от търговската ѝ дейност. Вижте!


 

Филкаб предлага на своите клиенти разнообразие от продукти за електроинсталации, които са разпределени в следните групи:

 

 - Серии ключове и контакти;

 - Системи за структурно окабеляване;

 - Електрически изделия и устройства;

 - Електроинсталационни тръби и аксесоари;

 - Електроинсталационни кутии и аксесоари;

 - Кабелни канали и аксесоари;

 - Системи кабелни скари;

 - Кабелни шахти и капаци;

 - Изолационни материали;


 

Добавена стойност с високо качество

 

„Разполагаме с екип от компетентни специалисти, които ще Ви помогнат да вземете информирано решение за покупката си. Филкаб предлага широка гама от качествени продукти от доказани производители и търговски марки. Производителите, с които работим, са доказани лидери в своята област. Поддържаме големи наличности на склад, с което можем да осигурим бърза доставка до всяко едно място на територията на България“, споделиха от фирмата.Важни постижения и любопитни факти

 

Филкаб се гордее с 3275 референции през 2017 г. и оборот от 3.9 млн. лева. Любопитен факт от дейността на компанията е реализиране на продажба на електроматериали в далечен Мианмар. Това е най-отдалечената точка на продажба за дружеството досега“, споделят от компанията.

 

Мианмар е държава, известна с предишното си име Бирма, което в превод означава „изумруд“. И наистина страната може да се нарече изумрудът на Азия, тъй като е загадъчно съкровище, скрито сред древни цивилизации с богато културно наследство и 2500-годишна история. В страната се добиват около 90% от рубините в света, голяма част от сапфирите и изключително ценният императорски нефрит с тъмно зелен цвят. 

 

През 2017 г. Филкаб достави всички ключове и контакти от серията Living Light на BTicino и евакуационно осветление от Legrand за хотел „Интерконтинентал София“. Сделката е на стойност 150 хил. лева.


 

През последните десет години сме извършили доставки на над 4 милиона метра HDPE гофрирани тръби за изграждане на подземни кабелни линии. Това ни прави един от основните доставчици в страната за големи инфраструктурни проекти“, добавиха в заключение от дружеството.

 

Имате нужда от висококачествени електроматериали? Посетете електронния каталог на Филкаб – Вашия електро свят!

 

Повече информация за Филкаб АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Филкаб

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Филкаб АД
http://www.filkab.com/main/bg/