Жо и Вен България: Merten M-Plan – серия с дискретен дизайн от гамата Merten на Schneider Electric

07.08.2020 г.3 мин.


Гамата Merten на Schneider Electric предлага богатство от възможности за комбиниране, което я превръща в една от най-адаптивните серии ключове и контакти на пазара. Системата предлага не само разнообразни възможности от гледна точка дизайн, но и голяма гъвкавост по отношение на функционалността. „Серията M-Plan от гамата Merten е оптимален избор за всеки привърженик на дискретния дизайн. Тя е решена в семпла цветова палитра и изчистени линии и се придържа към ясни дизайнерски принципи за простота и хармония на формите“, уточниха за Инженер.bg от фирма Жо и Вен България, която предлага продуктите на Schnieder Electric на българския пазар.Рамките Merten M-Plan са разработени специално за жилищни, търговски и административни сгради, както и за хотели. Характерен за тях е модерният минималистичен дизайн без нищо излишно. Благодарение на различните варианти на дизайн и покритие, рамките могат да се комбинират помежду си и да се подменят впоследствие, без да има нужда от смяна на механизма.

 

Капаците и рамките за електрически ключове за осветление Merten M-Plan, чиято повърхност е изработена от термопластичен „брилянт“, който е не само лъскав, но и изключително устойчив на удар, се предлагат в активно бяло (подобно на RAL 9016) и в снежнобяло (подобно на RAL 9010).

 

Ключовете Merten M-Plan, които са изработени от истинско стъкло, са със следните разцветки:

 

 - Бял брилянт;

 - Черен оникс;

 - Червен рубин;

 - Син сапфир;

 - Сребрист диамант;

 - Кафяв махагон.

 

Серията поддържа над 150 функции, сред които:


 - Управление на осветлението;

 - Контакти;

 - Устройства за видео, глас и данни;

 - Сигнализация;

 - Електронно управление на осветлението с димери и PIR;

 - Управление на щори;

 - Управление на капаци и

 - Регулиране на температурата.


Повече информация за Жо и Вен България ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Жо и Вен България, Schneider Electric

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Жо и Вен България ООД
http://joiven-eshop.com/index.html