Ел Ди Джи: 360-градусов PIR датчик за движение EBDHS-PRM-LT30 на CP Electronics за скрит или открит монтаж

07.08.2020 г.4 мин.


EBDHS-PRM-LT30 е PIR датчик за движение със степен на защита IP65. Подходящ е за инсталация в помещения с ниски температури, наличие на прах и влага. Датчикът е предназначен както за скрит, така и за открит монтаж. В кутията на всеки артикул е поставена конзола за открит монтаж. Датчикът за движение EBDHS-PRM-LT30 е произведен във Великобритания от фирма CP Electronics, част от наложилия се на световния пазар бранд Legrand. Като официален представител на Legrand в България, ние можем да предложим на нашите клиенти професионална консултация, различни варианти на датчиците, в зависимост от техните нужди, както и бърза доставка“, споделиха пред Инженер.bg от фирма Ел Ди Джи ООД, доказала се на българския пазар фирма, занимаваща се с внос и дистрибуция на висококачествени продукти и решения за различни видове електроинсталации и инструменти, подходящи за широкообхватно приложение.В зависимост от типа управление датчиците EBDHS се предлагат в няколко варианта – PDM, DALI/DSI и Analogue Diming. Настройките им се извършват посредством IR дистанционни.Уникалната технологията на лещата на датчика увеличава чувствителността и позволява монтаж в помещения с високи тавани.В складовете височината на таваните може да достигне до 20 m, което изисква засичане на движението в помещението в по-голям обхват. Високочувствителният датчик EBDHS-PRM-LT30 работи при температура до -30 °C и има обхват на действие в диаметър 40 m при монтаж на височина 20 m. Тези характеристики го правят оптимално решение за инсталация в подобна предизвикателна среда“, коментираха от Ел Ди Джи ООД.Допълнителните приставки за покриване на лещата спомагат за насочване на обхвата на датчика.


EBDHS-PRM-LT30 на CP Electronics се отличава със следните характеристики:


  •  - Обхват на действие до 40м при монтаж на височина 20м;

  •  - Работна температура от -30 °C до 35 °C;

  •  - Силна чувствителност на лещата;

  •  - Висока прахо и влаго защитеност IP65

  •  - Проверяваща функция – за увеличение на чувствителността при засичане на движение, датчикът е изграден от няколко вътрешни сензора. Сработването между тях намалява възможността за подаване на фалшиви сигнали;

  •  - 5 година гаранция.


Повече информация за Ел Ди Джи ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Ел Ди Джи ООД

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ел Ди Джи ООД
https://ldg-bg.com