Електро Плюс: С видеотерминала Classe 300X на Bticino домът е вашата крепост

07.06.2019 г.3 мин.

Абонатният видеотерминал Classe 300X на утвърдения италиански производител на видео и аудио охранителни системи BTicino съчетава в себе си модерен дизайн с иновативна технология и възможност за комуникация през смартфон. „Потребителите вече могат да използват Classe 300X за още по-лесен и надежден контрол върху дома. Върху екрана на терминала гледате видео, снимано от камерите Netatmo на BTicino по интегриран начин. Например, през него можете да отворите на куриера, който звъни на вратата, и да проверите дали носи пратката, която очаквате. При това чрез едно единствено приложение: Door Entry“, разказаха за Инженер.bg от фирма Електро Плюс, която предлага изделията на BTicino на българския пазар.

 

 

Видеотерминалът е отворен за интеграция с устройства на трети страни, като по този начин разширява възможностите за потребителя.

 

 

Конфигурацията за свързване на устройствата е много елементарна. „Не е необходимо използването на допълнително окабеляване или аксесоари. Конфигурацията се извършва директно от вътрешното тяло на Classe 300X (б.ред. версия 1.7.8 и по-късни версии) чрез избиране на „Compatible devices“ („Съвместими устройства“), от менюто за конфигуриране и активиране на Netatmo камера/и, които автоматично ще се появят на екрана.

 

 

Възможности на Classe 300X с вътрешните и външните камери Netatmo Smart?


1. Приложението Door Entry показва картина от Netatmo камери.

 

Освен картина от камерата/те и външния панел с бутони, Classe 300X13E показва също така картина от допълнителните Netatmo Wi-Fi камери, директно от приложението Door Entry.


2. Виждате действителната доставка на пратките, след отваряне на вратата за куриера.


3. Знаете дали децата са се прибрали от училище.


Благодарение на технологията за разпознаване на лица, камерите Netatmo могат да разпознаят живущите в жилището и да докладват информацията на приложението Door Entry.


4. Можете да изберете опция за отказ от дистанционно отваряне, ако вкъщи вече има някой.

 

Повече информация за Електро Плюс ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Електро Плюс, BTicino

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Електро плюс ООД
http://www.electroplus.net/