Адресируеми панели и детектори на Телетек Електроникс в кампания на Текра за по-висока сградна пожаробезопасност

12.05.2020 г.5 мин.


Доказаното българско търговско и инженерингово дружество на продукти в сферата на сградните енергийни, информационни и алармени електроинсталации Текра обяви специални условия при закупуването на адресируеми панели, детектори и основи, производство на Телетек Електроникс. „Предлагаме адресируем панел Iris, поддържащ до 96 зони, в комбинация с детектори SensoIris и основи B124, както и адресируем панел Simpo, поддържащ до 48 зони, с детектори Vella и основи B124. Нека Ви разкажем повече за техническите характеристики на продуктите“, информираха за Инженер.bg от фирма Текра.


 

Адресируем панел Iris и детектори SensoIris


Адресируемата пожароизвестителна централа Iris се характеризира с максимално покритие от 96 зони, свързани към 1 до 4 кръга. Информацията за статуса на системата се визуализира на сензорен графичен дисплей с отделна LED индикация за зоните и възникнали проблеми. Панелът Iris разполага с вграден часовник за реално време и възможност за програмиране на дневен или нощен режим на работа. Чрез прилагането на специален работен алгоритъм „Две нива на алармено състояние“ възникването на фалшиви аларми е сведено до минимум.

 

 

В зависимост от типа на използваните устройства, панелът Iris може да поддържа работа с два комуникационни протокола – System Sensor series (кръгов разширител Iris SS) и Teletek Electronics (кръгов разширител Iris TTE). В конфигурацията на оборудването могат едновременно да се свържат и двата кръгови разширителя“, обясниха от Текра.

 

Адресируемият панел Iris поддържа следните модели детектори от серията SensoIris, съвместими с основа B124:


 - SensoIris T110: адресируем температурен пожароизвестител;

 - SensoIris T110 IS: адресируем температурен пожароизвестител с вграден изолатор;

 - SensoIris S130: адресируем оптично-димен пожароизвестителен детектор;

 - SensoIris S130 IS: адресируем оптично-димен пожароизвестителен детектор с вграден изолатор;

 - SensoIris M140: адресируем комбиниран (оптично-димен и температурен) пожароизвестител;

 - SensoIris M140 IS: адресируем комбиниран (оптично-димен и температурен) пожароизвестител с вграден изолатор.

 

Адресируем панел Simpo и детектори Vella

 

Simpo представлява пожароизвестителен аналогово-адресируем панел, който е оптимално решение за изграждане на малки адресируеми системи с до 500 устройства. Панелът е разработен за работа с до 2 кръга и може да визуализира до 48 зони, като всеки кръг поддържа до 250 устройства с комуникационен протокол Телетек Електроникс. Визуализацията на статуса на системата се осъществява посредством LCD дисплей и светодиодни индикации. Операторите могат лесно да програмират панел Simpo директно чрез ProsTE софтуер. Кутията на устройството е метална, с удобен за превод лицев панел, както и многоезична софтуерна поддръжка.


 Адресируемият панел Simpo поддържа следните модели детектори от серията Vella, съвместими с основа B124:


 - Vella T110: Адресируем термичен детектор;

 - Vella T110 ISO: Адресируем термичен детектор с вграден изолатор;

 - Vella S130: Адресируем димно-оптичен детектор;

 - Vella S130 ISO: Адресируем димно-оптичен детектор с вграден изолатор;

 - Vella M140: Адресируем комбиниран (димно-оптичен и термичен) детектор;

 - Vella M140 ISO: Адресируем комбиниран (димно-оптичен и термичен) детектор с вграден изолатор.

 

Само до 30 юни, при закупуването на адресируем панел Iris с равен брой детектори SensoIris и основи B124 или адресируем панел Simpo с равен брой детектори Vella и основи B124, ще получите безплатно още най-малко 30 броя основи B124. Повече информация за офертата на Текра можете да откриете в Промо.bg.

 

Повече информация за Текра ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Текра, Телетек Електроникс, pexels.com

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Текра (Телетек) ЕООД
www.tekra.bg