Неон.БГ проведе конкурс за най-добър проект за аптечно оборудване със студенти от Лесотехнически университет

24.04.2019 г.3 мин.

Само преди броени дни доказаната българска компания, специализирана в дизайна и изработката на всякакъв вид външна и вътрешна реклама, както и на разнообразни детайли от листов материал и пластмаса – Неон.БГ, проведе конкурс за най-добър проект за аптечно оборудване. Участие в надпреварата взеха амбициозни студенти от Лесотехническия университет (ЛТУ) в гр. София, информираха за Инженер.bg от дружеството.

 

 

Проектът, който се проведе съвместно със студентите от ЛТУ, бе посветен на тема, свързана с „Дизайн на аптечно оборудване". Участие в надпреварата взеха много студенти, като най-добрите бяха наградени от фирма Неон.БГ и получиха сертификати.

 

 

Студентите се справиха повече от отлично. За нас беше чест да се срещнем с толкова амбициозни, креативни и умни бъдещи специалисти. За най-успешните проекти бяхме приготвили изненади, като връчихме и четири сертификата”, коментираха от рекламната компания. Младежите успяха да представят иновативни идеи за интересен дизайн на интериорно обзавеждане на аптека.

 

Най-добрите проекти, които грабнаха първите места, са от Ванина Божидарова Табакова, Кармелла Луиджи Ломбарди, Евгения Руменова Кабадозова и Борислав Бойчев Янакиев – всички те – възпитаници на Лесотехническия университет.

 

 

Неон.БГ е наложен разработчик и производител на рекламни материали на българския пазар. Агенцията се занимава с изработката на обемни светещи букви с неоново и LED осветление, несветещи и осветени букви от алуминий, Inox, месинг, неон и неонови реклами, информационни и презентационни стойки, табла и тотеми, светеща и несветеща реклама, указателни табели и надписи, системи за визуална комуникация.

 

Неон.БГ произвежда и типова външна реклама като светещи кръстове, предназначени за аптеки и болнични заведения.

 

 

Източник на снимковия материал: Неон.БГ

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Неон.БГ ООД
https://www.neon.bg/