Телетек Електроникс с покана за безплатен уебинар на тема „Сигнално-охранителни решения 2020“ на 24 април

23.04.2020 г.3 мин.


В настоящите условия на извънредно положение, фирма Телетек Електроникс продължава да поддържа активна комуникация със своите партньори, клиенти и колеги чрез виртуални срещи. „Каним Ви да се включите в предстоящия ни безплатен уебинар, който ще се състои на 24 април 2020 г. (петък) от 10:00 до 12:00 ч. В рамките на онлайн събитието ще представим продуктите от нашата гама сигнално-охранителни системи за 2020 г.“, съобщиха за Инженер.bg от екипа на утвърдената българска производствена компания.


Гостите на уебинара ще получат актуална информация за техническите характеристики на нашите решения. Ще представим палитрата от жични и безжични сигнално-охранителни системи, детектори и сирени. Ще разкрием подробности за софтуерните ни платформи и приложения, както и пълния набор от аксесоари, които предлагаме на клиентите ни. Посетителите на уебинара ще разберат повече и за многообразните приложения, които намират нашите продукти“, коментираха още от Телетек Електроникс.


 

Фирма Телетек Електроникс присъства на пазара от 1991 г. Продуктовото портфолио на компанията включва пълна гама сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника, както и цялостни комуникационни решения, подходящи за всички видове сгради. Дружеството осъществява дистрибуция на своите продукти в над 75 страни по целия свят.

 

Можете да се присъедините към уебинара чрез посочения линк.

 

Повече информация за Телетек Електроникс АД , марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Телетек Електроникс, pexels.com