Абонирайте се за новия ни онлайн бюлетин „Ключове и контакти – елегантност, многофункционалност и стил на живот“

21.05.2020 г.3 мин.


Може би Ви намираме у дома? Или в офиса? Огледайте се. Какво виждате? А какво остава незабелязано, но е неразделна част от Вашия интериор? Точно така! Електрическите ключове и контакти са нещо, без което нито една електроинсталация не може да съществува и често са и единственият ѝ видим елемент. И докато в миналото те бяха просто необходимост,  днес са неразделна част от интериора на всеки съвременен и модерен дом, офис и хотел. Ето защо екипът ни реши да обърне специално внимание на темата и я превърна във Виртуална библиотека „Ключове и контакти“. В допълнение към нея е и Специализираният бюлетин, чрез който информираме за модерни решения, които са не само функционални, но и елегантни, стилни и вдъхновяващи.Ключове и контакти: цвят, настроение, енергия, стил на живот


Първата в България Виртуална библиотека „Ключове и контакти“ е посветена на всички тези важни елементи от интериора на съвременния дом, хотел и офис – като дизайн и технически характеристики. В нея имате възможност да четете за модерни ключове и контакти, включително пазарно предлагане, водещи производители и търговци у нас.


Виртуална библиотека „Ключове и контакти“ е неразделна част от структурата на Инженер.bg и като такава е на разположение в режим 24/7 за всички наши читатели. Събраната информация по всяка от темите ще продължи да бъде общодостъпна и след 2020 г.Информацията е предназначена за архитектите, проектантите, инсталаторите, строителите и инвеститорите. А, за да бъдем  максимално полезни на специалистите, тя ще достига до тях посредством специализирани онлайн бюлетини.


Вече изпратихме първия Бюлетин „Ключове и контакти“. 

Вижте го ТУК!

 

Искате да получавате бюлетините?


Лесно е, при това – напълно безплатно. Достатъчно е да ни напишете на e-mail: info.engineer.com@gmail.com!


А ако и Вие предлагате многофункционални, красиви, конкурентни и стилни решения и искате да се включите във Виртуална библиотека „Ключове и контакти“, ще се радваме да ни пишете на office.engineer.bg@gmail.com или да ни се обадите на тел. 0884 701 423.


Очакваме Ви!


Източник на снимковия материал:  Инженер.bg