ЧЕЗ България: „Заповядайте на „Дни на кариерата“ 2020, за да откриете хоризонтите на Вашето професионално развитие“

13.10.2020 г.3 мин.

ЧЕЗ България е сред компаниите, превърнали развитието на младите хора у нас в своя социално отговорна мисия. Затова и срещите със студентите, обучаващи се в технически специалности, са традиция. „Ако електроенергетиката е Вашият избор за професионално развитие, то заповядайте на 13 октомври 2020 г. на предстоящото 15-то издание на форума „Дни на кариерата“. Нашият екип ще Ви очаква в 12-ти учебен блок на Технически университет – София, за да поговорим за кариерните възможности, които нашата компания предоставя“, отправиха своята покана към студентите от ЧЕЗ България.

Благодарение на над 10-годишния си опит в успешното управление на проекти, насочени към бъдещите технически специалисти, ЧЕЗ България днес е ключов партньор на образованието у нас. „Щастливи сме от възможността да помагаме на младите хора да придобият ценен професионален опит и да усвоят полезни за тях знания. Поощряваме инициативността на студентите, които проявяват мотивация, ангажираност и желание за развитие“, коментираха от ЧЕЗ.

Мечтаната посока на професионално развитие вече намериха и участниците от стажантската програма на дружеството. По време на нея студентите получават насоки от свой наставник за ежедневната си работа, както и напътствия как да прилагат наученото в практиката.

В събитийния календар на организацията традиционно присъствие има ежегодната ЧЕЗ Академия. „Поставихме началото на Академията през 2015 г., когато в нея се включиха над 30 студенти, като до 2020 г. през програмата успешно преминаха 75 студенти. Целта на Академията е да подкрепи развитието на творческия потенциал на студентите, които се обучават във висши учебни заведения с електротехнически профил, за да придобият увереност за правилния избор на професия. За целта лектори от ЧЕЗ България запознават участниците с основните проекти, по които работят компаниите от групата на ЧЕЗ в България – ЕСКО проекти, дистанционно отчитане, Work Force, AGA“, коментираха от енергийната компания.

В рамките на ЧЕЗ Академия се организират и сесии за развитие на иновативното мислене и творческите възможности на студентите, а 100% от участниците продължават като стажанти в Стажантската програма на ЧЕЗ.

За да разберете повече за пълния набор от възможности за работа и стаж в ЧЕЗ България, посетете „Дни на кариерата“ на 13 октомври 2020 г.

Източник на снимковия материал: ЧЕЗ България, freepik.com

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ЧЕЗ България ЕАД
http://www.cez.bg/