Филкаб: Защитете вашите електронни устройства от пренапрежение с гамата APC SurgeArrest Essential на Schneider Electric

02.04.2021 г.3 мин.

Инвестирали сте средства в технологии, които правят живота Ви по-лесен и приятен, и със сигурност не искате един пик на напрежението да съсипе всичко. А знаете ли, че има начин да защитите Вашите електронни устройства? „Това е възможно с APC SurgeArrest Essential — разклонители със защита от импулсно пренапрежение на Schneider Electric, които осигуряват ежедневна сигурност за Вашите персонални компютри, битова електроника, рутери, модеми, телевизори стрийминг устройства и др.“, информираха за Инженер.bg от утвърдената българска търговска, инженерингова и производствена компания Филкаб, официален дистрибутор на Schneider Electric в България.

Гамата APC SurgeArrest Essential предлага най-различни устройства, които поддържат следните функции: 

  • LED индикация, която свети, когато APC SurgeArrest работи и доставя оптимално като стойност и вид напрежение, осигуряващо безопасно захранване на свързаните консуматори; 
  • EMI/RFI филтри против смущения. Филтрите са необходими за поддържане на качеството на аудио/видео сигнала и предотвратяват блокиране на чувствителна техника. Те защитават от електромагнитни и радиочестотни смущения; 
  • Детска защита, която предпазва от случаен допир с неизползваните изводи; 
  • 20 години гаранция, която дава допълнително спокойствие за потребителите. 
  • USB портове със смарт зарядно устройство, които осигуряват 2.4 А захранване за Вашите мобилни устройства и таблети и разпознават Вашите устройства за максимална скорост на зареждане.

Повече информация за асортимента от продукти, който предлага Филкаб, можете да намерите в подробния е-Каталог на фирмата.

„Разполагаме с екип от доказани и компетентни специалисти, които ще Ви помогнат да вземете информирано решение за покупката си. Филкаб предлага широка гама от качествени продукти. Поддържаме големи наличности на склад, с което можем да осигурим бърза доставка до всяко едно място на територията на България“, споделиха от фирмата.

Източник на снимковия материал: Филкаб

Тагове: Schneider Electric, електротехника, комутационна апаратура, Филкаб

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Филкаб АД
http://www.filkab.com/main/bg/